Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindig kifogom a kis péniszű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig kifogom a kis péniszű pasikat. Van valami módja h szex elött megállapíthassam egy srác farok méretét?

Figyelt kérdés
Nevezhet bárki kényesnek vagy ri...-nak de nem élvezem a kicsi farkat. Pedig nem vagyok tág. Folyton ilyen nagyon kicsi kb 12 centis férfiakkal hozott össze a sors pedig nagyon vágyom egy nagyobb farokra. 21/L

2018. nov. 22. 02:21
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Csak 14 privát jött😲😂 A gond az volt h sokszor rá is kérdeztem és annyira dicsérték h nekik mekkora nekik és h milyen vastag. Volt már h mikor arra került a sor elkapott a röhögőgörcs mikor megláttam és inkább elmentem. Lehet gonosz volt tőlem meg minden de minek kell akkor hazudni? Csak szexkapcsolat alatt fontos ez. Jó mondjuk egy kapcsolatban se örülnék egy kicsi méretnek azért.
2018. nov. 22. 09:49
 12/33 anonim ***** válasza:
63%

Mekkora barom vagy te kérdező!

Emiatt elitélni egy férfit mert szerinted kicsi a farka az már nem is jó?!

2018. nov. 22. 10:22
 13/33 anonim ***** válasza:
12x5! F.
2018. nov. 22. 10:26
 14/33 anonim ***** válasza:
88%

Pont erről beszéltem. Duma az van hogy ekkora meg akkora aztán sehol semmi. :D

8# as voltam

2018. nov. 22. 10:57
 15/33 anonim ***** válasza:
59%

Mekkora idióta r..anc lehetsz kérdező.

Én itt bíztatom a srácokat hogy ne féljenek 13 centivel kezdeményezni a lányoknál mert tény hogy én is el lennék vele, te meg lerombolod az önbizalmuk ezzel??

Mindenkinek akkora amekkora jutott.Én nem is akarok nagyfarkú pasit.Persze könnyen beszélek mikor szűk vagyok.De próbálok vigyázni arra hogy ez így is maradjon.

22/l

2018. nov. 22. 11:11
 16/33 anonim ***** válasza:
51%
Valamilyen szinten igazad van #15-s. De viszont a kérdező csak a nagyobbat szereti. Természetesen nem az a módja hogy ha kissebbet lát akkor ki neveti szerencsétlen komát. Ebben is inkább neked van igazad!
2018. nov. 22. 11:18
 17/33 anonim ***** válasza:
30%
Nincs ezzel baj. Én is szeretem a nagyot. Az irreálisan nagyot is. Az akkorát is ami emberi meretben mar nem letezik.23L
2018. nov. 22. 11:20
 18/33 anonim ***** válasza:
69%
Nem szidta a kérdező se nem bántotta a kisebbeket. Szóval nem nagyon értem mit kell leszólni. Ritkábbik fajta az ilyen befogadó képességű lány. Meg állapittani nem nagyon lehet. Nincs szerencséd. Nekem nagy a farkam több lánynak is fájt volt akinek jo volt. Szóval hozzám pont passzolnál. Majd szerencséd lesz egyszer:D.
2018. nov. 22. 11:29
 19/33 anonim ***** válasza:
95%

Meg állapittani

Oké tesa. Nagy lőcs mellé nagy IQ is jár, nem? Ja nem.

2018. nov. 22. 11:37
 20/33 A kérdező kommentje:
Nem minden ember egyforma. És nem is állítom azt h egy kisebb méretekkel rendelkező férfi ne tudna e helyt állni az ágyban. Így tehát nem is bántom őket emiatt. Viszont én nem élvezem kisebb mérettel. 176cm vagyok és valahogy nekem olyan érzés mintha semmi nem lenne. De lehet egy nálam kisebb lánynak az a legjobb méret amikkel én össze futottam. Ez olyan mint a pasiknál. Van aki a ducibb lányokat kedveli míg valaki a vékonyakat.
2018. nov. 22. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!