Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig kifogom a kis péniszű pasikat. Van valami módja h szex elött megállapíthassam egy srác farok méretét?
Persze! Rákérdezel! Ez ennyire egyszerű! Ha hazudik akkor meg otthagyod álló farokkal! :D
15-18 Vagy egy dupla vagy semmire mész?
Mivel ~14 centi körül van az átlag, nyilván abból van a legtöbb.
Ha csak szexelni kell, előtte valahogy ezt tisztázd vele, hogy megtudd szóba jöhet-e vagy sem. Máshogy nem nagyon hiszem, hogy megtudnád, minthogy elmondja.
Nekem meg mindig nagyobb farokhoz van szerencsém :"D aminek én persze nagyon örülök :P
Szerintem ha rákérdezel és megmondja sz igazságot, és utána hagyod ott, az nagyon fájhat neki. Pedig lehet, hogy vannak olyan nők, akiknek pont elég az ő méretük.
És ha tapizásig elmennél? Nadrágon keresztül lehet érezni a méretet, és neki addigra már biztos állni fog, így még pontosabb képet kapsz. Aztán ügyesen felvezetve, valami ürüggyel abbahagyod, ha nem tetszik.
Bírom az ilyen kommenteket akiknek a tyúkja mindig nagyobbat tojik. :D De valóságban meg lehet hogy sehol semmi. :D :D
#8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!