Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha magas a nemi vágyam?
Szerintem eggyaltalan nem baj.
Nekem legalabbis nem lenne az.
Amugy lehet h az edzessel fugg ossze, h ha szedsz melle valami hormont tartalmazo izomnovelot.
L
Nem látom, miért lenne ez baj. Sőt azért 21 évesen teljesen normális ha magas a nemi vágyad (az ellenkezője furcsább lenne) :)
Az se jelent semmit hogy tizenévesen (ami azért nem olyan régen voltál, hiába írod hogy 'fiatalkorodban' :) még csak most kezdődik a fiatal korod) egyáltalán nem törvényszerű még 2018-ban sem hogy mindenkinek 15 évesen már a szexen kell, járjon az esze, lehet te később érsz.
Én 28-at töltöttem de magasabb a nemi vágyam mint valaha (sose volt alacsony) de egyáltalán nem gondolom, hogy ez furcsa vagy abnormális lenne... majd 48 évesen esetleg, addig remélem így is marad! :)
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!