Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a családi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a családi szexről pl. fivér és nővér között? Elfogadható, ha nincs más?

Figyelt kérdés

Pl. képzeljétek el, hogy egy kis, szegény, szatmári faluban éltek. Erősen konzervatív közeg, a legtöbb fiatal rég elköltözött Budapestre vagy Nyugatra, de együtt van egy tini fiú- és lánytestvér. Már születésüktől fogva ismerik egymást és megbíznak egymásban.

Szerintetek rossz dolog, ha lefekszenek egymással és együtt élik át első szexuális élményeiket, amely tevékenység legalább valami színt és izgalmat visz az életükbe?

2018. nov. 21. 00:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%
Régebben én is csináltam hasonló dolgokat a bátyámmal nem lett belőle baj.
2018. nov. 21. 07:03
 12/23 anonim ***** válasza:
16%
Én az ilyen csávókat verni szoktam.
2018. nov. 21. 07:03
 13/23 anonim ***** válasza:
34%

Nekem akkor se jutott eszembe a testvérem, amikor nem volt senkim és éjjel-nappal a szexre gondoltam...

Számomra beteges. Vérfertőzés akkor van csak, ha gyerek is lesz ebből, de akkor se.

Érdekes, hogy miért nem? A bibliában azért tiltották, mert az ebből született gyerek általában beteg volt.

Érdekes, hogy miért undorodunk ilyen szempontból a családtagjainktól.

Mármint sokan undorodunk. Van, aki nem :D

2018. nov. 21. 07:25
 14/23 anonim ***** válasza:
56%
Mi családunk is hasonló közegben él, de mi gyerekek már munkánk miatt elköltöztünk. Viszont tini korunkban minket is nagyon hajtott a kiváncsiság a másik nem iránt, úgyh a kiváncsiságunkat egymáson vezettük le (én fiú vagyok és 2 évvel fiatalabb hugom van). Nem szexeltünk, csak megmutattuk magunkat a másiknak, de semmi szexuális dolog nem történt. Vhogy nem is jutott ilyen eszünkbe. Ez egy rövid ideig ment, aztán mikor elkezdtünk másokkal ismerkedni párkapcsolat céljából, ez megszűnt. és azóta is normálisak vagyunk.
2018. nov. 21. 07:39
 15/23 anonim ***** válasza:
43%

Csapassátok ninc solyan hogy rossz dolog!

Ami jó az jó...

De ha gyerek szuletik az biza gáz.

2018. nov. 21. 08:05
 16/23 anonim ***** válasza:
58%
Erkölcsileg semmiképpen sem jó. Én úgy vagyok vele, ameddig csak játek és fiatalkori kivancsiság és élvezet meg amíg tudjak a helyen kezelni a dolgokat nagyon nagy gond nincs vele. Én is csinálok ilyesmi dolgokat az öcsemmel és nem vagyok barna bőrű. Nem szabolcsi lány 😀
2018. nov. 21. 08:19
 17/23 anonim ***** válasza:
72%

Mar megint a pasim maradt bejelentkezve.

Bocsi. Szóval. Erkölcsileg semmiképpen sem jó. Én úgy vagyok vele, ameddig csak játek és fiatalkori kivancsiság és élvezet meg amíg tudjak a helyen kezelni a dolgokat nagyon nagy gond nincs vele. Én is csinálok ilyesmi dolgokat az öcsemmel és nem vagyok barna bőrű. Nem szabolcsi lány 😀

2018. nov. 21. 08:25
 18/23 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk volt ilyen fiatalabb korunkba, nem lett belőle semmi gond.
2018. nov. 21. 09:31
 19/23 anonim ***** válasza:
55%
Szia. Nektek hogy jött ez? Hasonlítunk.
2018. nov. 21. 10:19
 20/23 anonim ***** válasza:
37%
Beteg állatok!
2018. nov. 21. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!