Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a családi szexről pl. fivér és nővér között? Elfogadható, ha nincs más?
Pl. képzeljétek el, hogy egy kis, szegény, szatmári faluban éltek. Erősen konzervatív közeg, a legtöbb fiatal rég elköltözött Budapestre vagy Nyugatra, de együtt van egy tini fiú- és lánytestvér. Már születésüktől fogva ismerik egymást és megbíznak egymásban.
Szerintetek rossz dolog, ha lefekszenek egymással és együtt élik át első szexuális élményeiket, amely tevékenység legalább valami színt és izgalmat visz az életükbe?
Nekem akkor se jutott eszembe a testvérem, amikor nem volt senkim és éjjel-nappal a szexre gondoltam...
Számomra beteges. Vérfertőzés akkor van csak, ha gyerek is lesz ebből, de akkor se.
Érdekes, hogy miért nem? A bibliában azért tiltották, mert az ebből született gyerek általában beteg volt.
Érdekes, hogy miért undorodunk ilyen szempontból a családtagjainktól.
Mármint sokan undorodunk. Van, aki nem :D
Csapassátok ninc solyan hogy rossz dolog!
Ami jó az jó...
De ha gyerek szuletik az biza gáz.
Mar megint a pasim maradt bejelentkezve.
Bocsi. Szóval. Erkölcsileg semmiképpen sem jó. Én úgy vagyok vele, ameddig csak játek és fiatalkori kivancsiság és élvezet meg amíg tudjak a helyen kezelni a dolgokat nagyon nagy gond nincs vele. Én is csinálok ilyesmi dolgokat az öcsemmel és nem vagyok barna bőrű. Nem szabolcsi lány 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!