Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös puncisok, nem szoktatok csak úgy spontán szexelni?
Figyelt kérdés
Ha egy férfinek szőrös(ebb), akkor is ugyanúgy meg tudja oldani a pisilést. Mert a szőrhöz nem ér a pisi. De szőrös puncival hogyan lehet higiénikusan megoldani? Mindig azzal, jönnek, hogy a lényeg hogy ápolt legyen. Hogyan lehet ápolt egy szőrös pisis punci? Én ha pisilek, nyilván nem csak otthon szoktam, megtörlöm magam nedves törlőkendővel. Nekem egyszerű, mert csupasz. Kivitelezhetetlen, hogy az összes szőrszálról letörölgessen az illető mindent. Ha meg csak WC papírt használ, akkor garantáltan marad rajta pici, ráadásul még végig is csorog rajta. Soha nem volt 2mm-nél hosszabb szőröm lent, soha. Mégis a pisilést hogyan egyeztetitek össze ezzel?2018. nov. 20. 18:50
11/13 anonim válasza:
Nem értem azt h ha te ennyire ellene vagy a szőrős puncinak mert szerinted a kopasz barack a legjobb akkor minek írtad ki ezt a kérdést? Mert mást nem csinálsz csak azt probálod elérni h igazat adjanak neked. Van aki a szőrős puncit szereti van aki a csupaszat. A kérdésed az volt h szoktak e spontán szexelni erre már a pisilési szokásaikat kérdezgeted....
12/13 anonim válasza:
Újabban én is borotválom (kényelmesebb számomra így), de akkor, amikor nem tettem, soha nem éreztem pisiszagúnak, és nen kaptam efféle megjegyzést se, még azt se, hogy fura szaga van vagy ilyesmi. Ha nedves törlőkendővel megtörlöd rendesen, tuti nem marad olyan.
13/13 anonim válasza:
Nekem szőrös,semmi gondot nem okoz.l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!