Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös puncisok, nem szoktatok csak úgy spontán szexelni?
Figyelt kérdés
Ha egy férfinek szőrös(ebb), akkor is ugyanúgy meg tudja oldani a pisilést. Mert a szőrhöz nem ér a pisi. De szőrös puncival hogyan lehet higiénikusan megoldani? Mindig azzal, jönnek, hogy a lényeg hogy ápolt legyen. Hogyan lehet ápolt egy szőrös pisis punci? Én ha pisilek, nyilván nem csak otthon szoktam, megtörlöm magam nedves törlőkendővel. Nekem egyszerű, mert csupasz. Kivitelezhetetlen, hogy az összes szőrszálról letörölgessen az illető mindent. Ha meg csak WC papírt használ, akkor garantáltan marad rajta pici, ráadásul még végig is csorog rajta. Soha nem volt 2mm-nél hosszabb szőröm lent, soha. Mégis a pisilést hogyan egyeztetitek össze ezzel?2018. nov. 20. 18:50
1/13 anonim válasza:
Nem a szőrömre pisilek :D amugy meg a csupasz is lehet pisis, mindkettőt le lehet törölni, pasinak meg nem a szőrt kell nyalnia
2/13 anonim válasza:
A spontán szex az attol az hogy, ahogy ér ugy dugok. Sztem. A spontán orál az egy más kérdés
4/13 A kérdező kommentje:
Széthúzod az ajkaidat és úgy pisilsz vagy hogyan?
2018. nov. 20. 18:58
5/13 anonim válasza:
Nem húzom szét, egyszerűen nem megy rá a szőrömre
6/13 anonim válasza:
Tudnád micsoda pisi szagú tud lenni egy szőrös punci.. volt benne részem! szóval jól csinálod :D
7/13 anonim válasza:
Mit meg adnék egy szőrös punciért!!!! :) :) :) Legeslegjobb! :)
8/13 anonim válasza:
Nekem szőrös, és szoktam “spontán szexelni”
A szexhez nem kötelező tartozék az orál. Mert nyilván emiatt vagy ennyire megrökönyödve. Az zavarna, ha a pasi érezné a vizelet szagát a muffon.
Ha meg állandóan a higiénián járna az eszem, nem tudnám élvezni az életet
Érdekes, húsz évvel ezelőttig nem volt téma a csupasz nemiszerv.
És érdekes, akkor is tudtak az emberek kefélni. Csak most van ennyire földönkívülinek nézve az, aki nem megy birka mód egy ostoba divat után
9/13 A kérdező kommentje:
Abszolút nem orálra gondoltam, gondolom neked a szaglásod nem ér el a fejedről 1 méterig. Mert kg állva hátulról annyira van a férfi orra a puncitól. Nekem aztán mindegy. Nekem fontos, hogy kívánatos legyek mindig és igazi nő, dögös nő.
2018. nov. 20. 21:06
10/13 anonim válasza:
Nem értem miért lenne pisiszagú. Alapból ha vkinek nagyon vizeletszagú az nem a szőr miatt van!
Amúgy ha pisilek az nem szokott összekenni. Legfeljebb egy pici megy rá, de azt simán le lehet törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!