Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz vége ennek a "csak a csupasz punci izgató" divatnak?
Nőként írom, a csupasz puncit kényelmetlennek tartom. Nem szeretem. Nem dzsungel, de nem is csupasz.
Kislánynak érzem magam csupaszon. Pasi miatt tuti nem változnêk meg.
Ne más miatt légy csupasz, öltöz úgy hogy jól érezd magad a bőrödben. Ezt a puncid fazonjára is értettem.
Amúgy jobban mutat ha van fölötte egy kis szőr, ahogy nekem is.:) F.
Én is unom már nagyon hogy ilyen az elvárás. A barátnőm kényelmetlenül érzi magát ha borostás. Engem pedig marhára nem érdekel ha be vagyok indulva akkor is neki megyek ha bozótvágó késsel kell utat törni a dzsungelben.
Ellenben ha kipattogzik a borotválástól vagy a gyantától azt nagyon nem szeretem. Főleg gyantázás után "ne nyulj hozzám mert nem még nem szabad" a falnak tudok menni az ilyentől.
Köszi a kommenteket, de privikre nem válaszolok.
Igen, szerintem is az ápolt a jó. De sokaknál az ápolt=csupasz.
Szerintem mostmár pont nem a szőrtelen az egyeduralkodó. Egyre több férfi keresi a szőröset.
Én pl. mindem fazont hordok, nincs standard, amilyen a kedvem. A csupasztól a dzsungelig, de egy barátom nem dobott ki ezért.
"vannak olyanok akik mindent megtesznek egy férfièrt nyilvàn őket vàlasszuk"
Őket "válasszuk" ... xD
És te beszélsz alap igényességről. xD
Ez nem volt divat sosem, csak a vizcsapból is az folyt.
Ugyan úgy megvolt mindig a szőrös is, inkább csendben maradtak amikor erről csámcsogott a sok idétlen "divathuszár".
Most már inkább jobban kimernek állni magukért akik ez is szeretik.
16-os látom nyelvszakos vagy xD.
A lényegen a mondandónom ez nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!