Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem maszturbálok nagyon sokáig akkor belilulnak a heréim?
Figyelt kérdés
2018. nov. 19. 23:24
1/5 anonim válasza:
nem, de nagyon fájni fog... ritka szar érzés
2/5 anonim válasza:
Nem lilulnak be, viszont én tapasztalatból mondom, hogy be fog állni a vőlegénybetegség. Ami nem ártalmas, de egyben nem is kellemes. :D
3/5 A kérdező kommentje:
De amikor sokakat megkérdeztem hogy ha nem maszturbálok sokáig, fájni fognak a heréim erre azt mondták hogy nem.
2018. nov. 19. 23:58
4/5 Deflohelp válasza:
A szervezeted valószínűleg megoldja éjszakai spontán magömléssel (esetleg erotikus álom kíséretében).
A vőlegénybetegség (blue balls syndrome) tényleg fájdalmas, de csak több órán át tartó erotikus izgalom hatására jelentkezik, ha nincs utána kielégülés (egyszer megtapasztaltam).
5/5 anonim válasza:
Fájni fognak néha. Nem azért mert annyira tele lesznek, hanem mert ha sokáig nem mész el iszonyat kanos leszel, és mindenre fel fog állni. És ha egy férfi felizgul, feláll neki, de nem megy el, akkor megfájdulhatnak a golyói. Tapasztaltam. Viszont elmúlik magától is.
Egyébként érdemes kipróbálni hogy sokáig nem vered ki, mert utána sokkal nagyobbat élvezem. Csak kalkuláld bele, hogy néha fájhat a heréd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!