Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket nem idegesít, ha sokkal több pasival volt a csaj?
Mi közöd hozzá, hány pasival volt előtted?
Talán azt hiszed, minden férfi benne van a vaginájában és megpaskolja a farkad, hogy “Hello haver, üdv a klubban”?
Te talán ártatlan vagy? Ennyi erővel a nő is lapátra tehet, mert élni merészeltél előtte
Senkit sem érdekel a múltad/ja egy ilyen lánynak.
Ettől nem lesz kissebb/kevesebb a szememben! No előítélet s könnyebb lesz az életed!
Az én szememben ez nem előítélet, hanem békjó. Igazából a szexuális úton terjedő betegségek kockázata, vagy annak megbecslése miatt "van hozzá köze" a másik félnek.
Aki meg pusztán gumira bízza az életét/egészségét, azt tudom sajnálni.
Te tudod
Én nekem pl csak szűz párjaim (3fiú)voltak és a mostani is szűz és 4évesek leszünk. (Ez a fétisem nem bírok nem szűzrkkel összejönni és szeretem ha ő mondja el hogy fél h bé a lesz de nem :)))
De én nekem nem volt olyan kapcsolatom ami 1évnél kevesebb ideig tartott volna az egy éjszakás emberektől hányok ha nő ja férfi.
Azért nem mindegy a minőség a mennyiséghez hasonlítva
Lepontozhattok de legalább őszinte voltam
22/n
Ha nem kapott el semmit akkor nem érdekel mennyi farok volt benne, és va az a mondás is hogy "kúrvából lesz a legjobb feleség"
És miért baj az ha egy csaj szereti a farkakat
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!