Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, érzitek, hogy a férfiak állandó szexuális motiváltságban vannak?
Ha beszélget veletek egy osztálytárs, kolega stb, akkor bizony a 90%-uk elképzel benneteket meztelenül, akkor is ha mindkettőtöknek van valakije vagy akkor is ha csak átlagos megjelenésűnek tartjátok magatokat.
Ezt szoktátok érezni? Milyen érzés, ha pl megnézik a popótokat, ciciteket (vagy bármit, ami csini), vagy értelmetlenül sokáig tartják a szemkontaktust egyszer-egyszer?
" akkor bizony a 90%-uk elképzel benneteket meztelenül"
Igen, ezt a klisét gyakran leírják a gyakorikerdeseken, nem tudom miért, biztos mert más is leírta. Ennek ellenére még sehol nem vettem észre hogy van ilyen "törvény", sem tőlem sem más havertól nem hallottam még, de itt, valamiért a fórumozók világában ez egy alap dolog.
Attól hogy beszélgetek vele, nem képzelek el semmit, max annyira, amennyire ő is. Ha látok valamit ami vonzza a tekintetem, na azt igen, de annak ez az oka. De aki jól beláthatóvá teszi magát, az gondolom amúgy is számít erre.
Igen.
Volt h kollega a cicimet bamulta :-)
Nem zavart inkabb ot mikor leesett neki :-D
Kieg.
Nem kell lereagalni sehogy sem.
Nevetteunk azon h zavarba jott. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!