Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy a fiatalabb pasikra bukom?
21 eves csaj vagyok de a szexet csak a fiatalabb pasikkal elvezem.
15-18 evesek a kedvemceim.
Orulnek hogy egy idosebb csajjal lehetnek.
Kisportoltak, jokepuek es iszonnyar vadak tudnak lenni, utana ugy erzem magam hogy nem is tudom kimondani...
Nornalis az hogy vonzanak a fiatal sracok?
Nalatok is igy van?
“Kisportoltak, jokepuek es iszonnyar vadak tudnak lenni, utana ugy erzem magam hogy nem is tudom kimondani...“
Neked az a kisportolt amikor olyan a teste mint egy 45kg-ós csajnak?
Mert kb így néznek ki, nyamvadtak, erőtlenek, isznak,drogoznak, girhesek, milyen agyhalott luvnya vagy te is?
Jóképű, ecset hajjal úgy néz ki mint a bohóc, tollseprű van a fején.
Vadak😂, a saját nemi identitásukkal nincsenek tisztában, a személyiségük éretlen - akár a tiéd - egy 15 éves lánnyal próbál az ember beszélgetni, annyit tud, mizu, mitcsinálsz, oszt kuka, átlagon aluli az értelmi szintjük... ez neked a vad.... az agyad te is ott hordod ahol a csecsemő a szart...
21 évesen a fiatal srácok érdekelnek? Jó hogy nem már az óvodába mész válogatni!’
Amúgy nem nálam nem így van.
F/42
14!
Milyen igazad van!
És ez a kettős mérce működik akkor is ha egy nő férfi ruhát hord az természetesen oké , de fordítva már búzás....
Ismerve a fiamat nála aztán próbálkozhatnál.
A sporttal nincs baj. 18 éves, de vadnak épp nem nevezném. Ha meglát egy lányt, átmegy az út túl oldalára.
A pattanásokat leszámítva amúgy jóképű.
Visszaemlékszem, hogy engem is egy idősebb csaj avatott be. Lehet, hogy a fiamat is egy nála idősebb fogja. Nincsen ezzel semmi gond. Én örülök, hogy vannak ilyen lányok.
negatívok nem érdekelnek :)
utolsó előttinek, és aki még pozitív volt, azoknak köszönöm.
:)
Ezt úgy mondod, mintha én jelentettem volna ki, hogy a férfiak nem vehetnek fel női ruhát. Rohadtul nem érdekel, akkor sem, ha tényleg meleg az illető, én sem vagyok hetero, szóval nagyon rossz ajtón kopogtattál. Ellenben te világosan leírtad, hogy gáznak tartod a Kérdezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!