Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők akkor most szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők akkor most szeretik a durva szexet, vagy sem? Eddig az összes nő akivel voltam, mind visszautasította a szex közbeni durvulást.

Figyelt kérdés
2018. nov. 18. 11:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én abszolút nem szeretem a lágy, romantikus együttlétet, amit mások szeretkezésnek hívnak. Ugyanakkor a durva együttlétet sem szeretem. Én a szenvedélyes együttlétet szeretem, ami nem egyenlő a durva együttléttel. Magyarul szeretem, ha a partnerem "mocskos" szavakat használ együttlét közben, szeretem, ha jól felrak, vagy lerak valahová, ha szó szerint letépjük egymásról a ruhákat és keményen megadja a módját a behatolásnak. Én a kemény, intenzív ki-be játékot szeretem. Nem szeretem a lassú együttlétet. Sok férfi azt sem tudja, hogy mi a különbség amúgy, sokan azt hiszik, hogy a szenvedélyes szex egyenlő a durva szexel, pedig nagyon nem az. Fájdalmat soha nem akarok érezni együttlét közben.
2018. nov. 18. 17:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy mit utasít el minden nő. Én is szeretem a vad, kicsit dúrvább szexet, de ezt álltalában minden nő szerette akivel eddig együttvoltam. Pedig a repertoár nálam is széles. Imádom őket elkapni, leszorítani, csuklójukat a hátuk mögé tekerni doggyban, miközben bennük vagyok, kicsit megszorongatni őket, kis fenekelés, hajhúzás.. de ezekben ők is úgyanúgy partnerek voltak. Ha intelligens, érzéki vadságot viszel az együttlétekbe és nem úgy vagy dúrva velük, hogy pl.:azt érzik eltöröd a karjukat, csuklójukat, vagy megütöd, esetleg más egyébb módon okozol nekik már kellemetlen fájdalmat, akkor kéne, hogy taláj partnert. Én a partnereim 90%-ával a vad szeretkezéseket részesítettük előnyben. Te lehet, hogy nagyon dúrva vagy. Nem szabad Őket összetörni!
2018. nov. 18. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Én pl. nem szeretem.
2018. nov. 18. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:
én imadom begerjeszt ha csunyan beszél a pasi,h mit tenne velem,,ha csapkodja a popom ugy h vörös lesz,,ha dugas közben pofozgat torkomra rakja a kezét es kemenyen tol..ahh
2018. nov. 24. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!