Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyiket kedvelitek jobban a durva szexet vagy gyengéd de tövig hatolást?
Figyelt kérdés
korotok írjátok le légyszi2018. nov. 16. 09:35
1/8 anonim válasza:
Mindkettore van igenyem foleg a kedvemtol fugg hogy gyenged vagy durva szex
Nalunk alap mindket esetben h tovig megy
25
2/8 anonim válasza:
Teljesen egyetértek. Hangulatfüggő az egész. Bár én sokszor gondolom úgy, hogy nem vágyom durva szexre, ez szinte mindig megdől az első pár másodperc, vagy akár mar az előjáték alatt... Úgyhogy nem az a lényeg mit mondunk mit akarunk, hanem az hogy hogy alakulnak a dolgok, meggondoljuk-e magunkat.
4/8 anonim válasza:
Csatlakozok az előttem szólokhoz. Változó. Bár szerintem ez mindkét félen alapszik ki mikor mit szeretne. Én az esetek 85%ban inkább durvábban szeretem. Mások viszont csak a gyengéd szexet. Kinek mi a jó az ágyban.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat . még jöhetnek válaszok
2018. nov. 16. 16:41
6/8 anonim válasza:
szerintem is hangulatfüggő. És igazából az előjáték alatt dől el igazán. Ha az előjáték nagyobb romantikusabb,a csókok érzékiek,lassúak akkor nagyobb valószínűséggel a gyengédebb szexet ”kívánja” meg a nő...
De ha már az előjáték “hajhúzós”,szenvedélyes és vad,akkor inkább a durvát.
7/8 anonim válasza:
Lassú, vagy közepes tempó. A durvánál úgy érzem magam mint egy nősténynyúl és kb semmit nem érzek. 20/L
8/8 anonim válasza:
Tövig, gyorsan és erősen! De a durvulásba a fájdalom nem fér bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!