Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire normális, ha titokban a tanárnőmet fotózgatom, hogy arra maszturbáljak?
Figyelt kérdés
Mindig óra legelején amikor bejön a terembe,és óra végén,amikor készülődik kifele,akkor titokban a telefonommal fotózom és videózóm,és otthon rá maszturbálok...Nem küldöm el senkinek sem,magam szórakoztatására használom fel a képeket :D
19F
2018. nov. 17. 19:54
1/23 anonim válasza:
Bárcsak nekem lett volna ilyen lehetőségem.
2/23 A kérdező kommentje:
osztálytársak sem tudnak róla..
2018. nov. 17. 19:56
3/23 A kérdező kommentje:
Ebből a szempontból jó,hogy léteznek a telefonok és a sunyiban való fényképkészítés lehetősége :D
2018. nov. 17. 19:57
4/23 anonim válasza:
Talán normális. https://www.youtube.com/watch?v=d086JuVqrZg
5/23 anonim válasza:
Ez kérlek szépen visszaélés a tanárnő jogaival. Én úgy rúgatnálak ki a suliból, mint a szél.
És azért sem normális, mert amit annyi rövid idő alatt felveszel, az még csak nem is különösen szexi. Téged a tiltott cselekedet vonz.
6/23 anonim válasza:
hahaha :D én ugyanezt csinálom csak én egy "tanárbácsit" fotózok
8/23 anonim válasza:
Hagyd abba. Mármint csak a fotózást :-) Érd be azzal, amid eddig van, örülj, hogy eddig nem buktál le.
9/23 anonim válasza:
Nem mondanám hogy normális dolog, de nem sokban más mintha csak fantáziálnál róla, ameddig csak saját magad szórakoztatására csinálod ezt senki mással nem osztod meg addig egészségedre.
10/23 anonim válasza:
Semennyire sem normális.
Kívánom, hogy veled is tegyen hasonlót valami deviáns f...sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!