Az normális hogy egy 11 éves gyerek titokban Mein Kampfot olvas?
Figyelt kérdés
Lehet káros hatása a könyvnek?2017. márc. 21. 21:01
1/15 anonim válasza:
Azt olvas amit akar, káros hatása lenne akkor be lenne tiltva. Tőkét is lehet olvasni minden gond nélkül. Ha megvalósítja, na az káros. Én amúgy Gestapós könyvet olvastam 12 évesen és eléggé baloldali vagyok.
2/15 anonim válasza:
Egy 11 éves gyerek egy szót nem fog érteni a mein kampfból. Nem tudom bele néztél e már életedben, de nem egy könnyű olvasmány.
3/15 anonim válasza:
Nem minden 11 éves egyforma.. van aki nagyven évesen se érti Hamvast pl. vagy lehet már 10 évesen Kiolvasta a Karnevált , de mire megérti lesz 17. Érdekes dolgok ezek. Olvasni meg nem káros...
4/15 anonim válasza:
Ja, hogy a millióbol 1 csodagyermekből indulunk ki, ok bocs.
5/15 anonim válasza:
Ha egy ilyen száraz és unalmas vackot élvez... Bár valószínűleg csak azért olvassa, mert úgy érzi, hogy ez valami misztikus, "tiltott" könyv...
6/15 anonim válasza:
Persze, hogy azért. Mindenki aki el akarja olvasni azt hiszi majd kinyitja a "fekete bibliát", aztán csodálkozi, hogy kap közel 1000 oldal száraz politika, történelem és propaganda mixet.
7/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy megvan-e hozzá a kritikai gondolkodása, vagy mindent elhisz, amit olvas. Előbbi esetben semmi gond, legalább megismeri a XX. század egyik legjelentősebb személyiségének gondolkodásmódját, utóbbi esetben viszont káros lehet.
8/15 anonim válasza:
Úgy látszik egyre fiatalabb vagy ahogy megy előre az idő:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
9/15 A kérdező kommentje:
Akár hiszed akár nem azokat NEM ÉN ÍRTAM KI!!!!!!!
2017. márc. 21. 21:36
10/15 anonim válasza:
nem tehet az arról, ha a szülei Karácsonyra Minecraft helyett azt vettek neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!