Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyen pénisszel szabad egy éjszakás kalandokba kezdeni?
14 cm hosszú és 12,5 cm kerületre a vastagság, természetesen erektálva.
Lehetett volna már alkalmam kalandra, de kihagytam mert vékonynak tartom a farkam. Hossz szerinten korrekt.
F/20
Kezdem úgy érezni, hgy nem csak a mai fiúk de a fiatal lányok is negatív irányba változnak. Nekem annak idején eszembe nem jutott senkit kinevetni a méretéért. Igaz nem voltam sok pasival, azok közül csak egy volt egy alkalmas, neki sem volt hosszú, de egy percig sem zavart. Mert egyszerűen nem ezen múlik. Sőt, én például pont, hogy nem egy vadidegennel dugatnám meg magam egy 20 centissel, aki esetleg nem figyel rám és fájdalmat okoz. Ha a mai lányoknak tényleg csak az fontos, hogy min. 18 cm legyen, az elszomorító vagy még nem rakták meg erőből egy akkora farokkal, s csak a szája nagy. :)
35N
Nem vagyunk gonoszak , hanem csak az igazságot írjuk le.
Vagy hazudjunk a kedvedért?
19/N
Hát lehet azért próbálkozni:
Egyéjszakás kalandnál kicsivel több: 16,3 cm és 12,7 cm.
Mondjuk ez a kerület méret elég nevetséges. Nekem 14 cm körbe de szerintem az is baromi vékony. Szerintem olyan 16 körüli kerület már jó lehet. De próbálkozni mindig lehet 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!