Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szégyellitek lányok, ha volt olyan, hogy anyagiakért csináltátok?
Egyik haverral (lány!) megbeszéltük, hogy csinálunk ehy olyat, hogy én veszek neki egy (drága) parfümöt és ezért ő lefekszik velem:)
Nagyon jó élmény volt mindkettőnknek, egyszeri alkalom, de mai napig hülyéskedünk vele egymással:) pl. “finom a parfümöd, biztos drága lehetett” és hasonlók:)
Persze ez kb félig játék volt, de jól sült el, szerencsére. Ha lenne újra ilyen lehetőség, gondolkodás nélkül belemennék!
31F
6-os, pasiként mondom, nem kell szégyellened, komolyan. Én, pasiként szégyellem magam a srác helyében is, aki fizetett neked azért, hogy lefeküdj vele.
Basszus csak én lennék annyira hülye, hogy segítenék anyagilag, de nem fogadnám el a lány felajánlását még akkor sem, ha nagyon ki lennék éhezve.
A másik dolog, ami űbergáz, hogy csomó pasi jár prostihoz, alkalmanként vagy rendszeresen.. azok a lányok nem olyanok, mint Te, semmi közöd nincs hozzájuk.
#13 ez a szitu olyan, hogy van két szerencsétlen megvan mind a kettőnek a maga baja és akkor ez lesz belőle. ez az élet.
#15 egy kiaszott képmutató vagy. csak ki kell menned az utcára és ott a rengeteg ember akinek segíteni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!