Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő 4 évig nem szexel lehet valamilyen egészségügyi vagy lelki problémája emiatt?
Figyelt kérdés
2018. nov. 16. 18:33
2/16 A kérdező kommentje:
Ha fiatal a lány akkor is? Tehát ha 21 éves a csaj és 17 volt az utolsó szexnél akkor is?
2018. nov. 16. 18:37
3/16 anonim válasza:
Most viccelsz? Nekem már akkor lelki bajom van, ha 2-3 napig nincs szex. Tiszta depressziós vagyok, gyakorlatilag egy hisztis pitsa :'D 4 év szexmegvonásnál szerintem felakasztanám magam... :D
4/16 anonim válasza:
Ez beáll jtottság kérdése! Nyílván ha nincs akkora szexuális étvágys. Akkor könnyebben éli meg. De ezek csak feltételezések!
6/16 anonim válasza:
Van olyan, aki egyáltalán nem is igényli. Van olyan, aki csak keveset, és van olyan, mint a 3. hozzászóló... :D Szerintem, aki akar az szexel, szóval a te ismerősöd nem is igényi.
7/16 anonim válasza:
Mitől lenne? Ha egy nő akar szexelni, akkor megvan a lehetősége. Ha nincs rá igénye 4 évig, akkor pedig mi baja lenne tőle?
9/16 anonim válasza:
Ha nincs rá igénye, mi baja lenne?
Én lassan 13 éve nem voltam pasival. Eleinte hiányzott, de aztán elfogadtam a dolgot
Se lelki, se testi bajom nincs
Annál akinél a szex központi kérdés, igen, okozhat testi és mentális gondokat is
10/16 A kérdező kommentje:
Lenne igényem rá de szexkapcsolatnál meg alkalminál nem tudok ellazulni. Nem is élvezem ekkor és mivel nem is vagyok túlzottan szép nem is probálkoztam utána a dologgal.
2018. nov. 16. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!