Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma eljátszottam a gondolattal. Milyen lenne?
Ha szerveznék egy összejövetelt kizárólag a gyakori “szexualitás” kategóriájának tagjai számára. Amolyan mindent szabad, de semmit se muszáj bulit.
Nem jönne el senki? Vagy csak pasik? Vagy mivel vannak itt emberek sok-sok profillal, lenne kb két ember? A hangemberek otthon maradnának, tuti.
Hát azért vannak itt egy páran:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__toplista__oldal-0
Azt tudom, hogy vannak itt egy páran
De pl van egy hapsi, akinek már több fiókját tiltottam le, és ő is bevallotta, hogy igen sok profilt hozott létre
Egy egészen sokszínű rendezvény lenne. Kaja, pia, elszeparált “boxok”, ha valaki el akarna vonulni, stb
ha van olyan aki ingyen el vinne meg hozna akkor én mennék
24N
Maga az ötlet nem rossz, sőt én szívesen elmennék egy ilyenre egyszer, de ez nem a megfelelő platform és közösség.
Az ilyen partik nem véletlenül elég exclusive környezetben zajlanak, hogy kiszűrjék az oda nem illő embereket. Akikből szerintem itt elég sok van...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!