Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi bajom van? Heteronak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajom van? Heteronak gondoltam magam, de eljatszottam par gondolattal.

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik kategoria lenne a legmegfelelobb, talan ez.

Eddig csak pasijaim voltam, komoly kapcsolatot csak veluk tudok elkepzelni.

Lannyal dolgom nem volt, se ismerkedes formajaban , se szexualisan. Par eve csokoloztam egy baratnommel, de annyi. Heccbol csinaltuk, kicsit spiccesen.

De igy vissza gondolva jol esett, izgalmas volt. Hallottam/ olvastam olyanokrol, hogy lanyok jobban hajlamosak a sajat nemukhoz is vonzodni. Ezt regen hulyesegnek tartottam, de ugy erzem, bennem megvaltozott valamit mostansag.

Kivancsi lennek milyen lannyal hosszasan csokolozni, simagatni egymast , de kb ennyi. Ha valaki akarna kenyeztetni, nem hiszem hogy ellen allnek, de en nem tudnek mast. Ebben biztos vagyok. Nem lennek kepes mas pncijat a szamba venni, ujjazni. Erre nem vagyom. Nem az orallal van bajom, peniszt kenyeztetni imadok! De egy no nemiszerve mas..taszit a gondolat, hogy .... ertitek. Nem birnam.

Csok es simogatas beleferne. De! arra se vagyom mindenkepp, nem szenvedek tole , hogy nem kapom meg, nem kaparom a falat. :D Csak az elmelkedes szintjen maradtam.

Miert van ez? Mert nem tudok csak ugy gondolni ra, hogy ,, fuuu nem!,, ? Nem ertem.

21

2018. jan. 24. 08:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg nőben van biszexuális hajlam.Én is azt mondom,hogy hogyha lesz rá lehetőséged,akkor ne szalaszd el semmiképpen.:)
2018. jan. 24. 09:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hetero vagy, emellett van benned egy kis kíváncsiság. Kész, ennyi, nem kell ezt túlragozni.
2018. jan. 24. 11:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajod :D

Sokan mondják hogy valójában minden ember biszexuális. Én is úgy gondolom hogy ez hülyeség. Az viszont biztos hogy sokkal kevesebb a teljes mértékben hetero ember, mint amennyien azt állítják magukról.

Úgy kell elképzelni ezt a dolgot hogy van egy skála aminek a két végpontja a hetero-és homoszexuális, a skála pedig a biszexualitás (és ez egy nagyon széles skála) Egyszóval a szexualitás nem fekete vagy fehér vagy eysetleg szürke. Egy biológus Alfred Kinsey szerint az emberek többsége nem a két végponton, hanem valahol a skálán helyezkedik el. Te is ott vagy a skálán, nyilván nem középen ahol azok akik 50-50 százalékban vonzódnak mindkét nemhez.

Tehát biszexuális vagy de érzelmi értelemben nem vonzódsz a saját nemed iránt, és szexuálisan is 90 százalékban a pasikhoz, vagy 99 százalékban te tudod.

2018. jan. 24. 12:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Ertem. Koszi. :D

Ha lenne lehetoseg, erdemes kiprobalni? Mi van azzal, hogy en nem viszonoznek oralt? Nem lenne tul taplosag? :/

Sajnos az mar nem hiszem, hogy menne. Meg gondolat szintjen se vonz.

2018. jan. 24. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem olyan lányt simán találnál,akivel csak a gyengédséget gyakorolhatnátok egymáson.:)

Simi,csók,ilyesmi.

Ha valóban biszex vagy,akkor előbb-utóbb izgatni fog a punci is.

2018. jan. 24. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok.

Ha lesz rá lehetőséged persze.

2018. jan. 24. 15:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne egyszer kipróbálnod és akkor valószínűleg a te fejedben is tisztázódnának a dolgok.
2018. jan. 24. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__9..

Veletlen egybeesés hogy pont most írták ki a kérdést de van akit meg pont a fordítottja vonz.

2018. jan. 24. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

28 éves vagyok, eddig nagyjából 10 lánnyal kerültem életem során bizalmasabb kapcsolatba. Mindegyik elmondta, hogy vannak/voltak ilyen fantáziái, akárcsak nekem.

Volt, akit csak egy lányos smárolás érdekelt, míg más simán el tudott volna képzelni tartós kapcsolatot nővel.

Én magam kipróbáltam a leszbi szexet, de nem járnék lánnyal.

2018. jan. 24. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!