Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexgép vagyok, és nem vagyok boldog?!
Nem tudom,hol kezdjem.8éves koromban már maszturbáltam,csak nem jött semmi.13-14éves koromban ,lányokat rá vettünk,hogy mutassák meg a punciukat.Meg is mutatták,ha nem is az első kérésre.Előrébb voltunk mint a többiek.Én most 40éves vagyok 1978-ban születtem.Nincsen normális párkapcsolatom.Folytatom a történetemet időrendben.16évesen a discoba jártam,és utólag visszatekintve szemét voltam a nőkkel."Ugyan hagyad már,még csak nem is szőrös a puncid,és teszed a nagylányt" Mondtam.Nos ez a lány nyíltan meg mondta kerek perec a szemembe,hogy kíván,és dugjam meg amilyen keményen csak tudom.Megtettem,és utána Istenként tekintett rám....
Katona lettem,leszart.am a nőket,de mégis vonzottam őket.Pedig megmondtam neki nyiltan a szemébe ezt "Te a saját érzéseiddel nem vagy tisztában,honnan tudnád,hogy mi az igazi szerelem ?! És érdekes módon utána leveleket küldött be nekem a katonákkal a laktanyába.Tudta a nevemet Sz.Tibor,és hogy határör vagyok.Orosházán voltam határör.És ez a lány azt csinálta,hogy aki befele jött a laktanyéba azokkal küldött nekem levelet.Becsületökre váljék a fiúknak,hogy egyik sem bontotta fel hanem oda hozta.Maximális elismerésem az 1996-97-es határöröknek.Persze kíváncsiak voltak,és és elolvastam előttük a leveleket.Sok időt szánt rám az a lány ígí komolyan vettem,más lányokat elutasítottam,és úgy gondoltam,hogy ez jó lesz feleségnek.Kimenőt kaptam,meg kerestem együtt voltunk,és vége...Ő egy skalp vadász csaj volt,mint később rájöttem.Nem szerelemből,nem kívánásból szexelt velem,csakis azért hogy elmondhassa a barátnőinek,hogy ez is meg volt.Ezt pont egy barátnője mondta el nekem,és pont azzal a lánnyal puszin kívül semmi más nem volt.De nagyra becsülöm,mert tudta hogy mikor szerelek le,és úgy időzített,hogy találkozhasson velem,és ezt elmondja.Ő egy igazi fasz.a lány volt.Remélem jó férje lett.A katonaság után csakis diszkós egy estést kapcsolataim voltak.35éves koromban anyu állapota romlott,így vele voltam ápolási díjon 2014,november 22.é ig,akkor elhunyt,láttam a haldoklását,és meghalni,és nem is folytatnám.Azóta valahogy megváltozott minden...Nincs szex az életemben.Kimondjam ? Kiverem magamnak keresek egy olyan videót a neten amin egy nő maszturbál és ennyi.Ezen szeretnék változtatni ? Miért nem vagyok,olyan mint voltam ?
Egy haláleset elég komolyan földhöz tudja vágni az embert. Még akkor is, ha nem szemtanúja az agóniának.
De te közelről nézted végig, ahogy édesanyád az utolsó hónapjait éli. Gondolom betegen, leépülve, gondoznod kellett.
Egyáltalán nem csoda, hogy megváltozott benned valami.
Én a legjobb barátom mellett voltam, mikor meghalt, simogattam, fogtam a kezét, és utána évekig poszttraumás stresszel kezeltek.
Sosem leszel már a régi. Keresd meg magadban azt, amire vágysz és próbáld meg elérni azt
jó volt a soraidat olvasni
nem lehet hogy azért mert mikor meghalt édesanyád rá döbbentél, hogy igazából nincs semmid és senkid?
soraiból az jön le nincs feleséged és nincs gyermeked?
lehet most ért be úgy a fejed hogy elég volt a kalandbol
lehet legbelül egy szerető feleségre és gyermekre vágysz nyugodt boldog élet.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!