Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha sajnálatbol lefekszek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sajnálatbol lefekszek valakivel akkor rossz lány lennék (ri*i)?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám aki tök aranyos meg minden csak szegény nagyon csúnya. 28 éves és még szűz, ezt elpanaszolta. Valahogy megsajnáltam és mondtam neki hogy szívesen segítek neki. Tudom csúnya dolog mert nem vonzódok hozzá de lelkileg nagyon közel áll hozzám nagyon szeretem ezt a kollégám.
2018. nov. 14. 15:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Orál legyen mert a következő kérése az lesz. ;-)
2018. nov. 14. 15:34
 12/25 anonim ***** válasza:
*lefekszem
2018. nov. 14. 16:01
 13/25 anonim ***** válasza:

1: házinyúl

2: csak hogy tudd, ezt a srácot soha nem fogod tudni lekoptatni már, ő lesz a Stalkered!

2018. nov. 14. 16:26
 14/25 A kérdező kommentje:
Az nem baj ha ragaszkodik hozzám mert szimpatikus fiú és sokat adott nekem lelkileg csak testileg nem vonz...
2018. nov. 14. 16:29
 15/25 anonim ***** válasza:

Ezt hogy testileg nem vonz. Mire alapozod?

Hiszen nem is láttad még anyaszűlt mesztelenül.

Pont ezt írtam!

Lehet hogy olyan testi adottságai vannak hogy meggondolod magad.

Vagy te a csúnyaságot az arcára értetted?

Végül is az is a test része. :D

2018. nov. 14. 16:49
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Engem is megsajnalhatna valaki.
2018. nov. 14. 16:58
 17/25 anonim ***** válasza:
#16! "Az nem baj ha ragaszkodik hozzám mert szimpatikus fiú és sokat adott nekem lelkileg csak testileg nem vonz..." Ezt is olvastad? megértetted? Kétlem!!!!!!!
2018. nov. 14. 22:46
 18/25 anonim ***** válasza:
Összejött azóta?
2018. nov. 27. 23:43
 19/25 anonim ***** válasza:

Szia :) Nagyon szép lelked van, csak egy kicsit féltelek. Most lehet, hogy úgy hiszed, hogy te ezt akarod. Viszont amikor ott álltok szemtől szembe meztelenül akkor is ezt fogod gondolni? Féltelek attól, nehogy mély nyomot hagyjon ez az egész benned.

Én is voltam hasonló helyzetben, a srác (nem túlzok) a legrondább ember volt az egész társkereső oldalon. Annyira megsajnáltam, hogy lehet a sors ennyire igazságtalan hogy ráírtam. Egy átlag beszélgetés után minden harmadik órában írt és invitált át magához,ezert tiltottam.

2018. nov. 28. 00:42
 20/25 A kérdező kommentje:
18. Igen megtörtént, de valóban nem jó úgy a szex hogy nincs vonzalom
2018. nov. 28. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!