Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a jó a szopásban? Miért szeretitek csinálni? És ha nem, miért nem? Mi a technikátok? Mennyire undorító a sperma íze? És amikor " elmegyünk " a szátokban mit éreztek? Valami meleg trutyit?
Figyelt kérdés
Egy szóval... Szerettek szopni? :D2018. nov. 14. 00:52
11/20 anonim válasza:
Azért szeretem, mert nagyon jó látni, mennyire élvezi a párom, imádom kényeztetni. Nincs konkrét technikám, érzéssel és szenvedéllyel csinálom.
Számomra semmi kellemetlen nincs sem a sperma ízében, sem az illatában.
12/20 anonim válasza:
Az a jò a szopàsban hogy ha nincs kedvem szexelni akkor ennyivel el lehet rendezni a hisztit.
Èletemben 1x nyeltem csak le, hànytam utàna szòval fùj. Undorìtò.
13/20 anonim válasza:
Szeretem az orált. Jó előjátéknak, meg akkor is ha én nem tudok szexelni. Változatosan lehet vele kényeztetni.
A sperma nekem olyan szagra, mint a 3 napos használt felmosó víz.
14/20 anonim válasza:
Számomra az a jó benne ahogyan a párom reagál rá. Sokszor vissza kell fojtsam a vigyorgásom annyira tetszik a reakciója. A technikámat nem írom le részletesen mert gondolom mindenkinek más tetszik, én rengeteget fejlődtem a párom szerint, valószínűleg megtanultam a jelzéseit meg sokszor kipróbáltam dolgokat közben. Az íze furcs, soha nem nyeltem le, egyszer véletlenül lement egy kicsi. Kissé fémes íze van, mint a vérnek és enyhén sós. Általában kiköpöm és csak akkor megy a számba mikor olyan kedvem van, nálam van a zsebkendő, én irányítok :D
15/20 anonim válasza:
"meleg trutyi" Gondolom a kérdező kedvet akart csinálni
a még ajakszűz lányoknak-nőknek.
16/20 anonim válasza:
Én szeretem az orált, de nem pontosan tudom, miért. Az biztos, hogy hihetetlenül izgató az, ahogy a párom élvezi, ahogy az is, hogy annyira fel tudom vele izgatni, hogy szinte alig várja, hogy belém hatolhasson. Előjátékként izgalmas, és imponáló az is, amikor látom, hogy a barátom imádja, ahogy a számban van. Ha végig csinálom, akkor nem a szex elkerülése a cél, inkább az örömszerzés. Szeretem, ha a számbaélvez, úgy érzem, akkor van igazán "elintézve" a dolog. Az ízét alapvetően szeretem, néha kevésbé jó, de akkor sem köpöm ki nyilván xd elélvezésnél meleg, kicsit keserű, kicsit sós ízt érzek a számban, semmi extrát. Nem tudom, milyen a technikám, néha mélytorkozoky de gyakrabban a makkot meg a fitymaféket kényeztetem, a vége felé rámarkolok.
17/20 anonim válasza:
Én szeretem csinálni de csak azért mert látom a páromon hogy élvezi. Maga a folyamat számomra néha fárasztó, mivel az állkapcsom már néha görcsöl ha sokáig szopok. De a sóhajtások is nyögések amik a páromból szabadulnak fel,izgatnak és élvezni kezdem én is. Főleg az érzést hogy én irányítok teljesen. Számomra az a célja hogy változatosságot vigyek úgymond a szexuális életünkbe. Van amikor csak előjáték és van amikor mindketten orálisan kényeztettjük a másikat és megyünk el. Az íze tényleg nem valami jó, de én olyan szempontból mázlistának érzem magam, hogy kevés íztől undorodok. Szóval én mindig lenyelem, mert így érzem fairnek. Most gondoljunk bele milyen lenne ha a fiúk is elkezdenének zsepibe köpködni miközben kinyalják a lányt. Xd Szerintem a hüvelyváladék íze sem hasonlít a mennyeimannához és valószínű,hogy szaga is van egy kicsi,persze tuti hormon meg egyén függő. Egy szó mint 100 úgy vagyok vele hogy ha a páromról és a számára való örömszerzésről van szó, nincs tabu.
18/20 anonim válasza:
Szerintem a hüvelyváladéknak nincs rossz íze. :D
19/20 anonim válasza:
Hogy mi a jó? Leginkább az, hogy a párom élvezi, imádom, mikor a szemeiből látom mennyire izgatja. 🙂 Szeretem azért, mert ő neki ez jó és engem is izgat. Technika igazából más más, főleg ha mondja, hogy az nagyon jó, akkor azt tovább csinálom vagy még jobban. Páromé egész jó, vagyis nem tudom, én nem undorodom egyáltalán tőle, ha a számba élvez el, akkor mindenképpen le szoktam nyelni, de ha netán gumiba, akkor megy a kukába vele. 😃 De egy puszi megy a farkára. Ha nagyot élvez , akkor azt megérzem, kissé olyan mint amikor megnyitod a csapot hogy a víz follyon. 😁 Ha akkorát nem élvez, akkor semmi extra. 🙂 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!