Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk! Ti megeszitek a kakasherét és a haltejet?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azèrt nem eszi meg ezeket mert szerinte az melegség ha megeszi egy màsik hím heréjét ès spermáját. Ti mit gondoltok erről?2017. júl. 16. 20:17
1/12 anonim válasza:
Az egyik ismerős megette a haltejet, a másik meg azt mondta neki, megjött a vén buz-i:D nincs benne semmi ha valaki megeszi!
3/12 anonim válasza:
Ez fúj? De ha a szádba verik azt lenyelnéd?
4/12 anonim válasza:
Az egy látens meleg lehet 100%...nem biztos a szexualitásában szerintem. nincs ebben semmi melegség. a herétől én undorodok ezért nem eszem meg, de a haltejet imádom.
5/12 anonim válasza:
Akkor én nagyon homokos lehetek ennyi erővel, mert ezeken kívül szeretem még a kolbászt is, amit disznóbélbe töltenek. Sőt még a hurkát is. Fúj! :)
Még a végén kiderül, hogy a kolbászevés is anális szex a kolbászbél miatt. :)
6/12 anonim válasza:
A haltej az egyik legfinomabb étel.
7/12 anonim válasza:
így van, a haltej meg az ikra a kedvencem, mindig kilapátolom a halászléből amíg a többiek nem figyelnek, ha egyáltalán van benne. Az ilyen begyöpösödötteket meg csak sajnálni tudom akik nem nyitottak az új dolgokra. gondolom csak a steril papírvékony rántott csirkemell szeletet bírja befogadni a gyomra. De a lányok azt se ehetnek mert akkor leszbik ha mellet vesznek a szájukba -.- fujjj :D
8/12 anonim válasza:
3#😅😅 ezen jót nevwttem.
De amugy szerintem is "fúj" de igen a ge cit meg lenyelem 😅😅 na ez hogy van
9/12 anonim válasza:
Egyiket sem ettem még, pedig meleg vagyok, vagy akkor most el kellene gondolkodnom? :D
10/12 anonim válasza:
És semmilyen állat nemiszervét nem enném meg,pedig meleg vagyok.
Én biztos elhánynám magam a tökpörkölttől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!