Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon cikinek számít az általános közvélemény alapján a szőrös punci?
De nagy ba r om s ág hogy divat lenne vagy akármi. én azért borotválom, mert egyszerűen esztétikusabb meg higiénikusabb is. nincs is annál undorítóbb mikor megvan és beleragad a vér a dzsungelba.. akkor is szőrtelenítek ha nincs partnerem. szerintem nem divat ha én igényesség kérdése.
de ha titeket nem zavar akkor meg kit érdekel? senki más nem fog véleményt mondani a sunádról csak a partnered.
OFF Mennyi barom van,aki nem tudja értelmezni a "HASZNOS válasz" jelentését...
Lepontoznak valakit,akinek más a véleménye.Mintha az ízlés hasznosság kérdése lenne.
Engem se érdekel különösebben,amíg nem dzsungel van lent.
38f
Sok birka, a lepontozás az megy.
Írja már le ide az a valaki hogy miért.
Gondolom annyi gerincesség nincs benne hogy megírja itt.
Egyre több pasin veszem észre, hogy odáig van a szőrös punciért
Ez az állandó csupaszság mánia is egy ostoba divat, amit sanszos, hogy a szőrtelenítő termékeket gyártó és forgalmazó cégek találtak ki.
Senki nem arra született, hogy kövessen valami ostoba tévhitet, vagy bármiféle divatnak nevezett hóbortot.
Úgy is lehetséges éppen olyan tisztának lenni, mint csupaszon. Nem ez a higiénia mércéje, hogy hány naponta borotválkozol odalent
Nekem is érzékeny a bőröm, és ha lecsupaszítom, bármilyen eszközzel, utána napokig fáj és ocsmányul néz ki.
Én inkább azt tartom cikinek, aki mánikáusan szőrteleníti magát, mintha a testszőrzet valamiféle testi hiba lenne
Legyen olyan, ami neked tetszik!!!
Egyáltalán nem gáz! V.kinsk tetszik a szőrös punci, v.kinek nem. Ne ez határozzon meg! Ahogy Te jólérzed magad, úgy dönts. A gáztól mindenképp tàvol áll. Szerintem pedig nagyon szexi! Szeretnék is egy olyan lànyt, akinek nagyon szőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!