Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal kiszeretnénk próbálni a 2 F 1 L felállást. Mik a tapasztalatok a többes szexben? Kérek minden kedves válaszadót irja nemét és korát. Köszönöm.
Hú, de jól leírta az előttem szóló. Mintha csak a férjemet hallottam volna...
😊
Nálam ez a felállás jött be. Akkor is, ha az én páromat kényeztettük ketten és akkor is, ha a barátaim felesége volt a harmadik.
Józsikám! Ha szeretnéd látni más farkát a párodban, csapj a lovak közé! A tapasztalataim nem férnének ide, meg nem is fárasztanám vele azokat, akik amúgy is elítélik az ilyen finomságokat.
(59F)
Nekem volt már tapasztalatom többes szexben, de a párkapcsolatom alatt ilyen nem volt érthető módon.
A párom nagyon tüzes csaj, ezért fel mertem neki hozni.Sokat beszélgettünk, fantáziáltunk róla. Másfél évig tervezgettük. Mindent megbeszéltünk, hogy mik a veszélyei, miből lehet sértődés, stb. Mindent a helyére raktunk magunkban. Kerestünk harmadiknak egy srácot. Nagyon nehéz találni, sok bunkó van sajnos.
Végül rászántuk magunkat és nagyon jól sikerült. Nagy élmény volt, fel kellett dolgozni, sokat beszélgettünk utána is. Tervezzük a következő alkalmat...
Akkor menj bele, ha teljesen fel vagy készülve rá lelkileg. Beszéljétek meg, hogy ez csak egy játék, egymásnak vagytok a legfontosabbak, legjobbak. Ez fontos. Ha nem így van, akkor baj van.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!