Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket nem zavarna így összebújva elaludni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy általában a nő bújik a férfi mellkasára. De ha ez fordítva lenne az irritáló?2018. nov. 11. 22:54
1/7 anonim válasza:
Normális esetben egy nő nagyságrendekkel könnyebb, mint a férfi.
Ezáltal a férfit nem zavarja a női test rá nehezedő súlya
Folytassam?
2/7 A kérdező kommentje:
Összebújva. Nem ráfeküdve.
2018. nov. 11. 22:57
3/7 anonim válasza:
Én szeretem, ha a párom hozzámbújik, és én is szoktam hozzá. Miért zavarna?
4/7 anonim válasza:
Még pasiként is tud sok lenni súlyra a nő egy egész éjszakán át. Fordítva tuti sok lenne neki.
Itt az a kulcs, hogy ami kis ideig jó, attól hosszabb idő után simán zsibbad ez az.
5/7 anonim válasza:
Szerintem aranyos. A férfiaknak is szükségük van néha arra, hogy biztonságban érezzék magukat.
Másrészt a mellek puhák és kényelmesek
6/7 anonim válasza:
Dehogy irritáló! 😊 még jó érzés is , hogy nem csak én bújok oda hozzá , hanem ő is hozzám . Jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!