Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után ti szoktatok még fürdeni este? És meztelen szoktatok aludni szex után v nem? Mi szex után elalszunk összebújva meztelen. Olyankor már nincs kedvem felkelni az ágyból.25n
Figyelt kérdés
2018. febr. 23. 22:33
1/8 anonim válasza:
Várj szívem eszembe jutott valami gyorsan kiírom a gyakorira.
2/8 A kérdező kommentje:
Most dolgozik a barátom :)
2018. febr. 23. 23:11
3/8 anonim válasza:
el szoktam mosni a farkam,aztán felveszem az alvós gatyámat.
amit írsz az inkább az első pár hónapban van.
összebújni meg ritkán,mert bárhol képes vagyok dugni,de ágyban nem igazán szeretek.
4/8 anonim válasza:
Nem mindíg sőt. Ritkán kelek ki este én is. Én mondjuk egy bugyit felszoktam húzni de ennyi. Pl ha éjjel kettőkor megkívánjuk egymást, eszem ágába sincs kimennni utána tusolni 😀
5/8 anonim válasza:
Viszonylag kevés embernek a mániája a szex utáni fürdés állandóan, de nekik nagyon. Nekem volt már ilyen párom és csak ba szogatni tudott, ha volt alkalom hogy nem fürödtem le.
Nyáron vagy leizzadás után azt mondom oké, de amikor ezek nem történnek meg (mint legtöbbször), akkor nem. Ugyanazokért, amiért te is így vagy ezzel.
26/F
6/8 anonim válasza:
A férfiak eleve nagyon elbágyadnak a szex után, de ha jól sikerül, akkor a nők is. Nekem ez a természetes altatóm...
7/8 miniviki válasza:
Tusolni nem igazán,de fogat mosni igen,főleg ha a számba megy el.
22L
8/8 anonim válasza:
Mi a legtöbbször letusolunk szex után.
Télen nem alszom meztelenül, de nyáron már legtöbbször igen.
A párom legtöbbször felvesz bugyit meg ujjatlan felsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!