Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lànyok, veletek fordult màr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katesz01 kérdése:

Lànyok, veletek fordult màr olyan elő hogy a pasinak nem volt merevedèse, vagy lelankadt szex közben?

Figyelt kérdés
A pàrommal tobbszor elofordult màr: fèl ora petting, kemèny neki vègig, aztàn fel a gumi s màr lankad is le a pènisze, van hogy szex kozben jelszi hogy befuccsolt neki.

2018. nov. 11. 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én barátomnál is előfordult, főleg a kapcsolat elején. Nálunk több dolog is közrejátszott. Egyrêszt tapasztalatlanok voltunk, nem ismertük sem a saját, sem egymás határait, így gyakori volt, hogy sokáig húztuk a szexet. Ezenkívül ő elég aggódós típus, volt benne egy adag megfelelési kényszer és gyakran tett megjegyzéseket a méretére is (amivel abszolút semmi bajom nem volt sem akkor, sem most, nem is becsméreltem), és emiatt gyakran lelankadt, amiért nem jeleztem vissza neki úgy, ahogy ő azt szerette volna. Emellett az óvszer is sokat levont az élvezetéből. Mióta összeszoktunk és leküzdötte a félelmeit, illetve elhagytuk az óvszert is, semmi baj nincs vele :D
2018. nov. 14. 15:14
 12/13 anonim ***** válasza:

10-es,

Tapasztalatbol beszélek. Szépen osszehordtal egy adag rizsat a gumi keltette potenciavesztesrol. Azonban a lankadas a punciban kovetkezik be, ami a gyenge stimulacionak köszönhető. Nem kell ezt agyonragozni, tul tag a csaj, ennyi.

2018. nov. 14. 16:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy a lankadás a punciban következik be? "...fel a gumi s már lankad is..."
2018. nov. 14. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!