Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek sok férfinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok férfinek miért kell úgy tanítani a szexet?

Figyelt kérdés
Sok kérdés van arról, hogy miért nem tudja a férfi felhúzni az óvszert maga, miért nem találja, hova kell dugnia a péniszt. Miért nem normális ütemben mozog közben, miért csúszik ki neki. Avagy éppen miért tépi orális szex közben a nő haját, mint egy őrült. Ami pedig még ennél is rosszabb, hogy miért kell ahhoz a nő is, hogy közösen nézzék meg az óvszert szex után, hogy nem e szakadt ki.
2018. nov. 10. 19:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%

szerintem nem egy férfit írtál le akinek tanitani kell a szexet vagy bármit.

Ez egy életképtelen ember leírása volt.

2018. nov. 10. 20:09
 2/13 anonim ***** válasza:
40%

Mert a férfiak olyanok, mint a gyerekek

Gondoskodni kell róluk.

Nagymamám mondta mindig, hogy egy férfi nem felnő, önállósul, megnősül és kirepül a szülői házból, hanem csak arról van szó, hogy az anyja átadja a stafétát egy másik nőnek, hogy viselje gondját a továbbiakban

Persze kivételek mindig vannak, de a nagy “erősebbik nem” valójában azt se tudná merre van előre, ha valaki nem támogatná

2018. nov. 10. 20:11
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
én hálistennek még nem találkoztam ilyennel
2018. nov. 10. 20:14
 4/13 anonim ***** válasza:
62%

Életképtelen vagy nem volt még nővek.

#2 ne általánosíts van ilyen férfi, de nő se kevesebb.

2018. nov. 10. 20:21
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Sok nőnek is tanítani kell, de a stílusodat elnézve, én biztos nem vállalnálak...
2018. nov. 10. 20:29
 6/13 anonim ***** válasza:
44%
#2 Nem általánosít, csak tanulj meg olvasni
2018. nov. 10. 20:32
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Mert a szex kultúráját is meg kell tanulni és az iskolai tananyagnak nyilván nem része, a családban meg szintén nem szokás erről beszélgetni felvilágosításként. Aki manapság se könyvből, se internetről, se haveroktól nem tanulta meg, annak bizony a partnere kell, hogy megtanítsa.
2018. nov. 10. 20:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Mit jelent nálad a férfi? Mondjuk korban? Mert amit leírtál arról kicsit eszembe jut saját magam huszonéves koromban. De azóta alighanem Férfi lettem, így a leírtakat nem igazán tartom jellemzőnek egy Férfira vonatkoztatva.
2018. nov. 10. 21:10
 9/13 anonim ***** válasza:
58%

#6 TE tanulj meg olvasni és éetelmezni, ez mi ha nem általánosítás?

"Mert a férfiak olyanok, mint a gyerekek"

"de a nagy “erősebbik nem” valójában azt se tudná merre van előre, ha valaki nem támogatná"

A kérdésre válaszolva pedig az illető egyed töketlen, életképtelen.

2018. nov. 10. 21:15
 10/13 anonim ***** válasza:
80%

Te gondolom felugrottál a biciklire és jobban tekertél, mint Lance Armstrong fénykorában.

A szexhez sok gyakorlás kell és attól, hogy valaki megnéz sok videót, még nem feltétlenül tudja, hogy kell biciklizni...ha érted.

2018. nov. 10. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!