Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó egy olyan nő, aki állandóan szexelni szeretne, vagy inkább idegesítene titeket?
Ha bírja fizikailag a srác is,akkor teljesen okés!:)
A gond ott szokott lenni,ha kimerül a muníció valamelyik fél részéről!:) 37/f
Amit írtál az már idegesíteni. Engem senki ne zavarjon fel éjszaka, hogy szexelni akarjon.
Napi 1-2aktus belefér, de hétköznap nincs többre idő, energia. Hétvégén lehetne 3-4 is.
nekem is ilyen a barátnőm, kicsit nimfomán. naponta legalább 1x de inkább többször el kell élveznie, ez egy kényszer nála.
eleinte örültem aztán baromira aggasztott a dolog h kevés leszek ehhez. mert hát erőnlétem van, meg nem élvezek el olyan hamar se (azért órákig sajna nem bírom), de azért meló meg minden, nagyon fáradtan nincs kedvem a szexhez.
szerencsére sikerült összecsiszolódnunk és hamar kiderült az is h van benne némi domina hajlam úgyh mostmár nem fél "önző" lenni. tehát ha fáradt vagyok akkor nem hisztizik h miért nem mászok rá, mint a legtöbb lány tenné, hanem fogja magát és ráül az arcomra, és addig nem enged amíg el nem élvezett... elég izgalmas így :D
Kérdező!
Sikerült összecsiszolódni? Vagy egyáltalán együtt vagytok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!