Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindkét oldalhoz szól a kérdésem?
Figyelt kérdés
Domina játékot kedvelő férfiak nektek bejön egy hisztis akaratos önző nő?
És fordítva: hisztisebb nők, ti el tudnátok képzelni magatokat szexben dominaként?
2018. nov. 9. 10:41
1/5 anonim válasza:
Bejön. A domina úgy jó, ha hisztis, akaratos. Legjobb igyekezettel akarod teljesíteni a kívánságát, de sehogy sem felel meg. Mindenképp büntit kapsz.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez változó...engem férfiként már önmagában taszít a hiszti vagy a túltolt értelmetlen akaratoskodás...szerintem önzőnek lenni is úgy izgató ha van benne egy kis játékosság/pajkosság...
4/5 anonim válasza:
Maga a hiszti nem vonz de maga a szituáció nagyon jó pláne a dominancia kimutatása és a büntetése!
Az megint más kérdés hogy a bünti miből álhat!!
5/5 anonim válasza:
Ha ezt lábfétissel vegyíti, akkor igen, más esetben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!