Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a teendő ha a kislányos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő ha a kislányos kisugárzású csajok izgatnak, de idővel kiveszik belőlük a kislányosság?

Figyelt kérdés

A jelenlegi barátnőmet szeretem, de észrevettem, hogy újabban más lányokat is jobban megnézek.. főleg az olyanokat akik kimondottan cuki kislányos kinézetűek, a csajom már 24, 18 évesen jöttünk össze, akkor még sokkal kislányosabb cukiskodóbb volt, mára kész érett nő lett belőle.. de így már annyira nem vonzó számomra szexualitás, nem is kívánom már olyan hevesen és annyiszor amit biztos észre is vett, de nem tudom ráerőszakolni magam:D viszont más lányok kezdik bizerálni a fantáziám..

És az a baj, hogy nagyon jó vele, szeretem igazán remek társak vagyunk, de így hosszútávra már nem tartom korrektnek tervezni vele, mert tudom, hogy ha adódna az alkalom akkor élnék vele. Ugyanis már nem vagyok kielégülve általa.

Most az lenne a megoldás, hogy 4-5 évente cserélgessek barátnőt, hogy újra kislányos csajom legyen?:D

És köveket dobálhattok rám, nem érdekel.. mert tényleg szeretem őt, de magamat is! És ha vágyam van akkor azt meg kell élnem! Különben nem leszek boldog mellette..

2018. nov. 8. 20:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdezi, azért nem minden lánynak jönnek be ezek fiúk. Engem pont mindig taszítottak a hozzád hasonló srácok és hiába tepert 1000-rel, egyszerűen alapból elutasítottam mikor valaki ilyen magas lóról 500-szoros egoval próbálkozott.

Amúgy meg nyilván ez a te életed, te döntöd el, hogy kivel akarsz lenni.

De ha ennyire biztos vagy magadban, miért itt kérdezgeted, hogy mit csinálj?

2018. nov. 9. 13:48
 12/14 anonim ***** válasza:
#7 vagyok ismét. Most, hogy leírtad a dolgokat, lehet, hogy sejtem mi lehet a probléma. Szerintem van egy kis efebofíliás beütésed, azaz vonzóak számodra a gimis korú lányokkal egy szintén lévő érzelmű nők, de inkább érzelmi oldalról. Írtad, hogy tiniként elég jól elboldogultál a csajozás téren, felnőttként is így van, vagy már nehezebben megy? Visszasírod az akkori hatásodat a nőkre? Az a baj, hogy sok felnőtt nő idővel beérik annyira, hogy szinte elveszik az a kis naív énje, mint amire szükséged van, ez így normális. Max. szerepjáték keretében viselkedik így a nő, beöltözik a kedvedért naív lánynak, de egy idő után kellemetlen lesz számára, hogy csak így kívánod őt kellőképpen, ezért azt javaslom, hogy a jelenlegi barátnődet engedd el. Egyébként a leírtak alapján ezt nem nevezném "betegségnek". Szerintem a tini korodban a nők hatására keletkezett önbizalmadat áthoztad ugyan a felnőtt életedbe, de kell az akkori feeling is, ahhoz, hogy megmaradjon, ezért ragaszkodsz a naív hangulathoz. Vagy próbáld elfogadni, hogy érett férfiként neked már az érett nőkét kell meghodíanod. Egyébként a felnőtt nők között is vannak olyanok, akiket te keresel, de nehezebb találni, de akkor sincs semmire sem garancia. Sok sikert mindenhez. U.i: Ha a fent leírtakkal esetleg megbántottalak, akkor elnézést kérek. Az is lehet, hogy tévedek a "diagnózisommal", de nem ismerlek és így brutál nehéz érdemben segíteni vagy tanácsot adni.
2018. nov. 9. 14:06
 13/14 A kérdező kommentje:

10 De persze szerepjáték rendben van.. csak hát írtam, hogy egy idő után koridegen a cukiskodó viselkedés.. :D valahogy kiveszik a nőkből idővel ez a cuki kisugárzás az érettséggel..

11 :D jajj.. :D

Nyilván nincs minden nőnél keresnivalója az embernek.. úgy mondod mintha azt állítottam volna, hogy a világ összes nőjét felszedem ha akarom, te is tudod, hogy nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be, felesleges bizonygatnod, hogy miért nem csíped a karakterem, egyszerűen totál értelmetlen a hozzászólásod :D

Azért a kérdés, mert egyrészt hátha kapok egy jó ötletet, vagy éppen egy a 86%-os válaszolóhoz hasonló "hasznos embertől" olvashatok néhány érdekes gondolatot:)

12

Aláírom, végzős gimis lányok már abszolút megmozgatják a fantáziám.

Alapvetően az érett nőkkel is könnyedén megy, ismeretségi körben és ismeretlenül is egyaránt, nyilván az önbizalmam és a megjelenésem vonzó egy érett nő számára is. És érzem is, hogy vonzanak az érett nők is.. de nem az a veszett vonzalom :D csak úgy szimplán "ellőnék egy patront" módon.. tudod, az a.. ha ő is akarja akkor meg miért ne? :D

Igen, én is erre jutottam, nem szeretném őt illúzióban hagyni, jobb ha korrekt leszek vele és elmondom neki, hogy vége. Sokat gondolkodtam rajta ma, és erre jutottam én is.

Az! A feelingje hiányzik, mármint a féktelen csajozásé is.. :D meg az első szex előtti félénk összenézéseké..:) az a nekem való pálya, arra jutottam, hogy amíg erős volt a szerelem addig elég volt a jelenlegi barátnőm, de így hogy átalakult és inkább a kötelék mint lángoló érzelem.. így hát, mocorog a fantáziám, szóval menni kell.

Köszönöm! Nem bántottál meg semmivel, teljesen korrekt és logikus dolgokat írtál.

Egyébként viselkedéselemzőként dolgoztál? Vagy tanultál hasonlót valamiféle pszicho vonalon? (csak kíváncsiságból)

2018. nov. 9. 21:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor te úgy mond a kislányos testét kívántad, és nem szerelemből szereted őt. De amúgy nagyon éretlen vagy ha neked egy lány csak a kislányos testalkata miatt tetszik, és amúgy meg nem vagy belé szerelmes, gondolkodj, az idő telik a kislányok felnőnek, szóval azok a lányok akik most tetszenek neked mert kislányos testalkatuk van, ők sem maradnak örökké kislányos testalkatúak, és akkor megint más fiatal lány után nézel ?, így tuti nem lesz komoly kapcsolatod, feltéve ha akarsz is komoly érzelemre alapuló kapcsolatot, feleséged sem lesz így soha, meg családod sem, és te sem leszel fiatalabb, így egy idő után max azoknak a fiatal csajoknak fogsz kelleni akiknek csak úgy mint neked a szex lesz a fontos.
2020. jan. 18. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!