Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen 23 évesen szűznek lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen 23 évesen szűznek lenni?

Figyelt kérdés
Mármint úgy,hogy valakinek állandóan fáj,csíp a fütyköse,annyira kanos,de mégsem dug.

2018. nov. 8. 19:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%

Ez csak te tudhatod.

Na, milyen?

2018. nov. 8. 19:20
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

Nem a kanosságtól viszket!

Mosni kéne először is!

2018. nov. 8. 19:21
 3/15 anonim ***** válasza:
32%

Én 21 évesen veszítettem el, de akkor is már rohadt depressziós voltam, öngyilkosságon gondolkoztam, estéket sírtam végig. 23 éves koromra biztos még jobban lelki nyomorék lettem volna a szüzességtől.

24/F

2018. nov. 8. 19:49
 4/15 he84 ***** válasza:
84%
A kanosságtól nem tud viszketni, de csípve fájni,... Nyilván nem mosod jól és ez a gond. Mosd meg rendesen és lehetőleg minden nap, akkor el fog múlni!
2018. nov. 8. 19:52
 5/15 he84 ***** válasza:
94%
Rosszul írtam, úgy aart lenni, hogy nem tud attól csípve fájni se. Aki meg huszonévesen beleőrül a szüzességben, az nem túl okés és nem a szüzesség miatt.
2018. nov. 8. 19:53
 6/15 A kérdező kommentje:
#5 Nem a szüzesség a baj,hanem a libidóm. Azt akarom,hogy ne legyen.
2018. nov. 8. 20:08
 7/15 anonim ***** válasza:
59%

Ha annyira zavar, miért nem teszel érte?

Ha meg valaki depressziós lesz a szüzessége miatt, annak valószínűleg nincs semmi értelem az életében, amiért dolgozik, vágyakozik

2018. nov. 8. 20:12
 8/15 anonim ***** válasza:
26%

Azért az utolsó kicsit fennhéjazó szerintem. Egy férfi nem teheti meg hogy válogat, míg a lányok középsuli végére 90%- uk elveszíti a szüzességét.

Pasiknál nem így van ez, de tény, hogy az iskolai/egyetemi években aktívabb az élet, a munka világában már szűkek a lehetőségek, kivétel itt is a szebbik nem ugyebár :)

2018. nov. 8. 22:30
 9/15 anonim ***** válasza:
65%
Hagyjuk már ezt az "a nőknek semmiféle problémájuk nem adódhat pasifogás terén" dumát, ha csak rajtam múlt volna, már vagy 4 éve nem lennék szűz. Imádom, mikor ilyen határozott meggyőződésetek van arról, hogy nőként milyen az élet, mikor eddig még csak férfiak voltatok.
2018. nov. 9. 02:27
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Azt te tudod kérdező!

Én már 14 évesen dugtam 👌

2018. nov. 9. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!