Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, vagy tényleg élvezetesebb az a póz?
Az utóbbi 2-3 hétben vettem észre, hogy a barátom a szex végén, mielőtt élvezni akarna, átfordít kutyapózba.
Előtte is “folyamatosan” váltogattuk a pózokat, de mostanában mintha ez már tényleg “törvényszerű” lenne...
Amikor kérdeztem, hogy miért mindig így fejezzük be, azt mondta így jobban élvezi. Valóban nagyobb lehet így az élvezet, vagy inkább nem akar már engem látni élvezés közben? Kicsit tanácstalan vagyok, az is lehet hogy csak én magyarázom bele ezt...
Férfiak és nők is válaszolhatnak, ki hogyan vélekedik erről.
23/L
kutya pózban más a behatolási szög
mélyebbre tud menni illetve szűkebbnek érez mert máskép helyezkedik el a hüvelyed abban a pózban
ez nem jelenti azt hogy tág vagy
ez csak annyi hogy másképp érez és ennyi
24N
Van aki jobban élvezi, plusz könnyebb csinálni mint sok más pózt, ha párom kezd fáradni át szoktunk váltani kutyába.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!