Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen több férfival?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen több férfival?

Figyelt kérdés
Talán buta kérdés de sokszor godolkodtam már azon, hogy milyen lehet, megalázóbb vagy ugyan olyan kellemes lehet.

2018. nov. 6. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Zsúfolt
2018. nov. 6. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Semmi megalazo nincs benne
2018. nov. 6. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Az,hogy te milyennek érzed,az csak azon múlik,hogy TE hogyan éled meg,illetve élnéd.

Lehet,hogy normális partnerekkel,tehát nem erőszakos,durva viselkedésű férfiakkal is megalázó lenne számodra.

2018. nov. 6. 16:42
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát még milyen lehet több lánnyal ...👌😉
2018. nov. 6. 16:42
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Feleségem szerint nagyon jó.
2018. nov. 6. 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezen en is elgondolkoztam már illetve álmodoztam csak milyen lehet két lánnyal lenni!!

Pedig olvastam is róla negatív véleményt de az az igazi amit és ahogy te éled meg a vágyaidat !

2018. nov. 6. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
én arra vagyom h több pasi ,akar 10 körbe álljon es rámverje,,tele az arcom szám testem hmm
2018. nov. 6. 18:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék én is milyen hármasozni!

f

2018. nov. 6. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!