Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik sok férfival voltatok már együtt, nem gondoljátok, hogy ez a jövőben visszaüthet?
attól hogy voltam x férfival nem jelenti azt hogy rossz ember vagyok
aki ez alapján ítél meg az olyan is
nyugi azért hamarabb tanultam meg főzni mint baaszni
de relatív mi a sok
de nehogy már csak a pasik élhessék ki magukat
Ez elég sekélyes gondolkodás
Ha egy pasi megkúrt 100 nőt életében, és a 101. a nagy Ő, akiért eldobná a csajozást, ugyanennyi erővel a nő is mondhatja, hogy fiam, több lukat láttál, mint egy nőgyógyász, nem kellesz a szarnak se
Az az igazság, hogy a pasik irreális elvárásokat támasztanak a nők felé. Legyen szexi, legyen dögös, emellett legyen szűzies, legyen egy ribi az ágyban, de lehetőleg még legyen szűz, tudjon főzni, sportoljon sokat, szeressen otthon ülni, de legyen mellette partiarc. Csoda, hogy az ilyen elvárásokat támasztó pasik “nem találnak nőt”?
Szó ami szó, nekem éppen ugyanannyi jogom van végigkefélni az életem, mint bármelyik férfinak. És senkinek nem tartozom elszámolással arról, hogy hány pasival volt már dolgom. Aki ez alapján ítél, az álszent és ostoba
Nem
Normális pasi felfogja, hogy nem ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!