Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A spermának tényleg rossz íze van?
Figyelt kérdés
A barátom mondta hogy jó lenne ha a számba élvezhetne, csak nem tudom mire számítsak...
L
2018. nov. 5. 20:15
11/17 anonim válasza:
Attól függ mit evett előtte. Kérd meg, hogy ne egyen pár napig előtte hagymásat, mert akkor nagyot fogsz csalódni. Amúgy általában engem is a sűrű takonyra emlékeztet. De ha egy férfinak igazán örömet akarunk okozni, akkor "megtesszük érte". Arra azért figyelj, hogy te is kapd meg tőle, amit szeretnél, mert az úgy fair!
12/17 anonim válasza:
Az íze változó, de én pl. az állagát nem kedvelem. Azokra is tisztelettel vegyes értetlenséggel nézek, akik képesek nyersen vagy félig sütve enni a tojást.
13/17 anonim válasza:
Nem is az íze, hanem az állaga... mint valami ragasztó, nagyon macerás anyag:/
14/17 anonim válasza:
Én a legelsőnél meglepődtem de nem az íze hanem az állaga miatt.
Az íze változó de annyira nem vészes.
15/17 anonim válasza:
Nem feltétlen, kifejezetten kellemes ízűt is kaptam már, ez mindenkinél más :)
22L
16/17 anonim válasza:
Mindig más, valamikor egész kellemes, ha keveset ivott túl sűrű, ha ittunk, akkor extra keserű. De tényleg előtte nap egyen ananászt :D akkor olyan semleges lesz.
17/17 anonim válasza:
Páromnak legelőször baromi keserű volt, csak egy kicsit tudtam nyelni belőle, mert a maradéktól beindult az öklendező reflexem. Legutóbb meg egyáltalán nem volt keserű, sőt kifejezetten íztelen és szagra is tűrhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!