Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, tini lányok. Szoktatok olyanról fantáziálni hogy titokban egy idősebb férfi mocskos dolgokra használ titeket?
Nem, egyáltalán nem izgat és nem is érdekel az idősebb korosztály. Valamint a kihasználás meg ilyesmi sem vonz. Az meg pláne hogy csak egy segédeszköz legyek bárkinek. Csak azt szeretem ha mindkét fél aktív, senki nem sérül sehogy, senki nem használ ki senkit, minden le van tisztázva. Én már csak ilyen "maradi" vagyok 🤷
18/L
Mennyire idős? Nálam a 40 a határ (talááán 45 is beleférhet). De nyilván ehhez kell, hogy külsőleg tetszen a férfi.
Én pl a velem egyidőseknek nem akarok tetszeni :D Én nem igazán szoktam vonzódni a 18-23 korosztályba tartozó srácokhoz, mert elég érrtlenek és én semmi férfiasat nem találok bennük (nyilván van itt is kivétel, de átlagban ez a tapasztalatom). Inkább a 30 körüliek izgatnak.
De mindenki más, ezért hangsúlyoztam, hogy ez az én ízlésem.
20L
Inkább arra hogy én használok mocskos dolgokra időebbeket
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!