Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Titeket miért izgat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket miért izgat, ha egy nő előttetek kényezteti magát?

Figyelt kérdés

2018. nov. 5. 12:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom a pasiknak miert jó, de en lanyként is szeretem ezt. Jó nehni hallgatni ahogy örönet okoz magának. 23L
2018. nov. 5. 14:17
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Engem sosem érdekelt,izgatott.

F/43

2018. nov. 5. 14:30
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

nagyon.

Életem első szexuális élménye ilyen volt, azóta is élek halok érte.

2018. nov. 5. 17:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Engem nagyon izgat, de sajnos eddig egy csaj se csinálta
2018. nov. 5. 18:13
 15/17 MisterTT ***** válasza:

A hangi ès kèpi hatàsok megzavarhatjàk a nyugalmat,,

Viccet fèlretève a lànyok ezt igen jól tudjàk csinàlni. Ha egy nő magàra rà tud izgulni akkor egy mit vàr attól a manustól aki ezt vègig is nèzi.

Amúgymeg egy nő teste igen szèp ès vonzó. Kivève ha nem az,, Mert akkor nincs igazàn ilyen hatàs.

2018. nov. 5. 23:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Az a pasi, akit ez nem izgat, annak kissebségi komplexusai vannak, hogy ááá én biztosan kevés vagyok neki stb stb, ezért zavarja, mert hímösztönből azt érzi, nem tudom domináns módon kielégíteni és itt rontotta el a felszabadult lelkületű szeretkezés lehetőségét otthon.
2018. nov. 6. 06:30
 17/17 nagybotos ***** válasza:
En nagy kujon vagyok, a tevőleges szex terén. Mégis vannak masztizó lányok sorozatban /pl 50 lány,egy félóra alatt/ Szívesen nézem ezekeket, és hallgatom! Engem a HANG fog meg . néha --ha zenét akarok hallhatni, valami munkám alatt, akkor egy ilyen sorozatot kapcsolok be, ahogy fél percenként jönnek a gyönyörű, átélt, atavisztikus spontán hangok. Van "beatiful agony" aholcsak a lányok arca látszik, amint masztizik, és hallható is.
2018. nov. 6. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!