Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik szeretik, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik szeretik, ha nem egyből cuppannak a farkukra?

Figyelt kérdés

Hanem kicsit körbeudvarolják a hímtagot? Kis csókolgatás,nyalogatás,simogatás, vagy ezek kombinációja.

Puszilgatni,csókolózni a makkal,véginyalni a farkát jó lassan,ilyesmi. Vagy maga a szopás/verés csak a jó? Amikor már szájban és kézben van?

2018. nov. 2. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

én szeretem az előjáték előtti előjátékot is. egymás testének simogatása, ölelkezés, bugyin keresztül simizem a csajt. simogassam a hátam vagy én az övét. utána megkóstolhatja. illetve szó nélkül is ébreszthet a farkam szopásával pár hetente. szóval jó iigy is úgy is.

27f

2018. nov. 2. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem.
2018. nov. 2. 21:01
 3/10 A kérdező kommentje:
és fizikálisan az is nagyon jó érzés,vagy csak inkább pszichésen esik jól és szimplán kellemes az érzés?
2018. nov. 2. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Biztos izgató lehet...jó lenne átélni...
2018. nov. 2. 21:07
 5/10 A kérdező kommentje:
szűz vagy még?
2018. nov. 2. 21:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Írtam üzit :) Amúgy igen...
2018. nov. 2. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Szeretem az ilyen nőket! Megismernék szívesen egy ilyen nőt.
2018. nov. 2. 21:27
 8/10 A kérdező kommentje:

7-es:

de ebben mi az izgató neked? Hiszen nem igazán mélytorok technika :)

Én csak így elkalandoztam most gondolatban,hogy így kezdenék hozzá:) Sokáig dörgölőznék hozzá a mellemmel, meg a számmal,nagyon-nagyon lassan,érzékien.ÉLvezném az illatát,a tapintását,azt,hogy mocorog, esetleg keményedik, "pettingelnék " vele,mintha "ő" egy "ember" lenne és én meg beakarnék nála vágódni :) Rálehelnék,miközben a pasira nézek,hogy a forró leheletem a golyóit is átjárja és persze nagyon-nagyon sok cuppogós csókkal, nyalintással ismerkednék vele. Még az is lehet,hogy közben a puncimmal lennék jobban elfoglalva,masztiznék,oda nyúlnék és a farokra csak kiegészítésképp hajolnék rá.Izgatna,ha úgy élveznék el,hogy a szám előtt van a farok és a legtöbb ingert nem ő kapja,hanem én. Belenyögnék a farkába,amikor orgazmusom van és ha nagyon-nagyon jó az orgazmus,akkor még lehet,hogy egy kis nyál is csordul a farkára,mert nyitva marad a szám az élvezettől.

2018. nov. 2. 21:50
 9/10 A kérdező kommentje:

szűzként kezdhetem így,nem?

De persze vágyom az intenzívebb szopásra is,viszont kell szerintem mindenféle variáció

2018. nov. 2. 21:53
 10/10 anonim ***** válasza:
1es vagyok. tényleg jol elkalandoztál :)
2018. nov. 3. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!