Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket szeretik jobban a nők a méretes nagy 18cm es szerszámot vagy a pici 13cmes játékos péniszt?
A férfiak melyiket szeretik, a csülök
pörköltöt vagy a töltött káposztát?
Személy szerint inkább a második lehetőséget választanám. :)
De ez emberfüggő tényleg, kinek mi jön be. No meg szerintem az sem mindegy, hogy csak egy alkalomról van szó vagy párkapcsolatról, illetve hogy milyen az illető személyisége.
25/L
Nyilván az összhang a legfontosabb. :)
Egyiket se küldeném el természetesen. Bár tudom, hogy emiatt a válasz miatt egy ribinek néztek majd, de én inkább a 18 cm-t preferálom. Én szeretem ha kissé fáj, élvezem. Valamint nagyobb fenekem van, kutyapózban jobb a nagy :D
Hogyha csak ezek közül lehet választani, akkor a 13 cm-es sokkal jobb. Ugyanis 17-18 cm-től felfelé már túl nagy és jobban fáj, na meg a férfinak akkor jobban óvatoskodni kell állandóan.
Nem kérek privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!