Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket szeretik jobban a nők a méretes nagy 18cm es szerszámot vagy a pici 13cmes játékos péniszt?
Figyelt kérdés
2018. okt. 13. 18:27
11/19 anonim válasza:
Komolyan... hogyan lehet egy pénisz "játékos"? A nagy pedig miért nem lehet az?
Egyébként 13 cm, a 18 cm már fáj.
12/19 anonim válasza:
Az én 18 cm-esemre ami játékos is még sose volt panasz 🤔
13/19 anonim válasza:
A 13cm-et azt max kiröhögik, főleg ha mellé vékony is.. A 18cm-t simán elfogadják, azokhoz azért valószínű társul egy átlagos 4-4.5cm-es vastagság is..
14/19 anonim válasza:
van amikor csak 4,1 es vékonyság társul..
15/19 he84 válasza:
Nem mindenki röhögi ki, legfeljebb a felszínes, érzéketlen nők. Nem jó általánosítani.
16/19 anonim válasza:
Nekem a 18 centi élvezetesebb páromnak kicsit nagyobb de tökéletes.
17/19 anonim válasza:
A nagy lőcs kedvelők miért vannak lepontozva?
18/19 anonim válasza:
Szop jà tok le a piros ujjatokat
19/19 anonim válasza:
Barátome 19 és egyáltalán nem fáj és igen jól használja.Hülyeség hogy csak a kicsi lehet "játékos" meg hogy lehet kicsi de az a lényeg hogy hogy "használja".Ez egyéniség függő meg amúgy nem ez a fontos.De amúgy mindig a lánytól függ.Mivel én még nem tapasztaltam meg a kicsit így nem is tudom elképzelni mi lehet a különbség a méretek közt.Az biztos hogy nem a méret a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!