Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Engem tud zavarni egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem tud zavarni egy férfi testszaga szeretkezés közben. Normális ez?

Figyelt kérdés
Imádom a friss, ápolt illatot (aftershave, spray) vagy a fürdés utáni tiszta testszagot. A napsütötte, izzadt, egész napos testszag, amiről nem mindig tehet mert egész nap melózott, egyszerűen befeszít és így elég nehezen vagyok kapható spontán szeretkezésre, csak fürdés utánira. Tehát képtelen lennék 8 órás autóút után a hátsóülésen összebújni stb. zavarnak a szagok. Ti hogy vagytok ezzel?
2018. okt. 31. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem egy normális ember úgy van ezzel mint te. A büdős izzadságszag eléggé lelombozó. Nekem ilyenkor elmegy a kedvem az egésztől. Egy nő és egy férfi is legyen ápolt és adjon magára.
2018. okt. 31. 23:26
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem az lenne gáz ha nem zavarna ez. Engem nagyon feltud izgatni ha érzem a lány bőrének illatát pl vagy beleszagolok a friss hajába, puncijába..ugyanúgy elmondható az is hogy figyelem milyen a cipője, ha nem patyolat az sokat elmond.. :)
2018. okt. 31. 23:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Én viszont képes vagyok egy hevesnek induló szeretkezést pont ezért megszakítani, hogy menjünk el fürödni. Ezt már megkaptam, hogy "jajj ne máááááár, most pont ne!!" Nekem egyszerűen nem megy másképpen.
2018. okt. 31. 23:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is voltam már így csajjal, offoltam pedig szeretett. Kiábrándultam belőle pillanat alatt.

25F

2018. okt. 31. 23:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Teljesen normális. Szerintem a higiénia nagyon fontos

Én sem tudok, csak úgy lefeküdni valakivel, ha érzem rajta az izzadtságot.

2018. nov. 1. 00:16
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Imádom azt... az illatot, férfias, buja, egyszerüen tökéletes
2018. nov. 1. 01:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Engem azért zavar, mert ragacsos az izzadt bőr. Magamon sem bírom elviselni. Mi mindig zuhanyzunk szex előtt, teljesen rutinszerű.
2018. nov. 1. 08:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Férfiként mondom, ha keményen dolgozok 8 órát fizikai melót, akkor bűzlök mint állat, természetes, hogy nem viseli el a lány, hiszen még engem is zavar.
2018. nov. 1. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem a spontán szexnél is meg lehet tartani a spontanaitást is, és meg is lehet tisztálkodni. Szépen megmossátok egymás intim területeit, akár egy kis izgatással egybevonva, közben, amíg a másik fél dolgozik rajtad, gyorsan a többi területet is megmosod magadon. Szerintem ez a legjobb megoldás, mert szerintem így a vágy sem illan el, és mégis, tiszta, ápolt lesz a testetek.
2018. nov. 1. 15:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen tök normális. Én is így vagyok ezzel, nem is tudnám elkezdeni úgy a szexet ha előtte nem tusolunk le.Utána még vonzóbb számomra az a férfi akinek finom illata van. Az ápoltság elég fontos nálam is.
2018. nov. 1. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!