Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyenek a nők?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a nők?

Figyelt kérdés

A nők miért szeretnek alárendeltek lenni egy pasinál?

Meg miért szeretik ha elnyomják vagy nem törődnek velük?

A szexben is miért azt szeretik ha lefogják őket és úgy megpakolják hogy fel se bír állni. Mert ha van egy normális fiú és az szeretni próbálna azt egyből kipaterolják mert nekik vad pasi kell, aki szeretne vagy megértő lenne és a nőn kívül nem lenne még 10csaja az nem jó pasi.

Most komolyan a nők állatok vagy honnan szedték ezeket az ösztönöket?

2018. okt. 31. 10:01
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Akkor ha jól értem, a nőket nem kell szeretni ilettve nem muszály egy kapcsolatban szeretni mert az nyálas?
2018. okt. 31. 11:18
 12/24 anonim ***** válasza:
85%

Szeretni kell őket, és viszont, mert enélkül ez nem PÁRkapcsolat. Max barátság extrákkal vagy egyéb modern meghatározhatatlan gyönyörűség.

De úgy látom neked sem volt még kapcsolatod, mert úgy tapogatózol a sötétbe, mint vak zebra a krokodil szájában...

Ha egy férfi domináns attól, miért kéne egy nőt megalázni? Sőt miért nem kérdezheted meg, hogy szeretné a szexet?

Nekem a ciklusommal együtt változik az étvágyam is. Ovulcáció alatt a vad szexet szeretem, a többi periódusban a kedves, romantikus, erotikus együttléteket.

Ha meg tanulsz beszélni a vágyakról, a szexről, és tudsz olyan kapcsolatot kialakítani a pároddal, hogy nyugodtan elmondhatja neked a vágyait, az érzéseit, igényeit, akkor úgy csinálod, hogy mindketten élvezzétek.

De mikor lesz csajod úgyis kitapasztalod. Addig meg gyártsd a hülye elméleteket tovább.

2018. okt. 31. 11:27
 13/24 A kérdező kommentje:
Rendben:D
2018. okt. 31. 11:38
 14/24 anonim ***** válasza:

Azért mert egy ilyen nővel találkoztál, még nem kéne általános következtetéseket levonni a teljes női nemre. Belemehetnék én is abba, hogy miért ilyenek a férfiak....

Én speciel domináns vagyok az ágyban és az életben is

Nem bírom, ha lefognak, és a durvulást sem

2018. okt. 31. 11:53
 15/24 anonim ***** válasza:

Bevallom kicsit félre érthető volt amit írtam. De nem így értettem.

A szeretni próbálod kifejezés nekem kicsit fura, ugyanis az így is úgy is bekövetkezik és vissza, ha annyira bejöttök egymásnak.

Te szerintem már akkor szeretnél egy lányt, ha ő még el sem jutott erre a szintre, vagy nem is akarja.

Valójában le akarnád nyűgözni azzal, hogy "te mennyire tudsz" szeretni és ez a probléma.

2018. okt. 31. 12:11
 16/24 anonim ***** válasza:
63%
Inkább azt tudom neked mondani, hogy vannak ilyen nők, de nagyon sok nem ilyen is van. Nagy butaság általánosítani...ezt tapasztalatból mondom!
2018. okt. 31. 13:14
 17/24 anonim ***** válasza:

Ha a nők állatok, akkor ti meg démonok vagytok, mert azt élvezitek, ha banthatjatok a nőket és uralkodhattok rajtuk.

Látod innen látszik hogy valaki korcs ember: jobban zavar hogy a világ gyakorlatilag szuletesuktol fogva szubmissziv mazoistat csinál a nőkből, mint hogy a férfiak használni szeretik a nőket.

2018. okt. 31. 13:52
 18/24 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem bántani a nőket.
2018. okt. 31. 14:56
 19/24 anonim ***** válasza:
75%

#18 szóval te egy kalap alá vetted a női nemet, de téged ne vegyenek egy kalap alá a férfi nemmel....

Egyebkent nem is mondtam hogy TE bántod a nőket, hanem hogy jobban felháborít a nők önpusztítása, mint a férfiak szadizmusa, ami visszataszító.

2018. okt. 31. 15:22
 20/24 Williamspear ***** válasza:
Kisfiam! Te hány éves vagy? :D
2018. okt. 31. 17:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!