Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet baja amiatt egy lánynak mert keményen szexelünk?
Figyelt kérdés
Ha előjáték után erősen lököm neki attól lehet baja?
Vagy "csak" fájdalom?
2018. okt. 31. 09:18
2/10 anonim válasza:
Hát, ha nagyon hosszú van neked, és döfködöd a méhszáját rendszeresen, az azért nem tesz jót hosszú távon szerintem.
3/10 anonim válasza:
Em hiszem , néha velem is elég duva a párom de eddig még nem volt sérülés, szerintem a sikosság a titka.
4/10 anonim válasza:
Ha fáj, akkor úgy is szól. Nagy baja nem igazán, max tényleg méhszáj ha túl nagy a farkad, azon kívül mint egy jó edzés, izomlázzal vagy egy kis pirosság a fenekén, de az hamar elmúlik. Szerintem nem tudod olyan keményen megdugni, hogy ténylegesen baja legyen
persze ez mit sem számít, ha nem kívánt még, és nem volt egyáltalán nedves, akkor a lapos szex is lehet fájdalmas.
5/10 anonim válasza:
Tudok olyanról, akinek nagyon hosszú farka van és a felesége is keményen szerette,de sajnos egy idő után ki kellett venni a méhét, annyiszir begyulladt 😥
7/10 anonim válasza:
Nekem olyan volt hogy "meghúzt befele barátnőmnek a hüvelyét és a hüvely fal a bejáratnál véraláfutásos lett mintha belilut volna jo 1 2 hét volt mire teljesen meggyógyult". Méhen is ütöttem de az exem volt az figyelmetlenség volt tőlem... :(. Amugy más nem volt punciba. 24F
8/10 Williamspear válasza:
Ön ugye FIDESZ szavazó?! :D
9/10 anonim válasza:
Nem kell ahhoz véreznie,hogy ez ne okozna gondot!
Mint ahogy írta az előttem szóló. Be lilult,ergo véraláfutásos lett!
A rendszeres,durva fizikai behatások. Az adott területen daganatos elváltozást is okozhatnak!
Ami nem látványos sérülés. Nem feltétlen ártalmatlan!
10/10 anonim válasza:
A fájdalom a jel, hogy valami nem oké. Nem szbad figyelmen kívül hagyni! És igen, lehet baj, hogy pl. rendszeresen sebesre bököd a méhszáját, akkor el is rákosodhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!