Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számotokra taszító, ha egy lány puncijának a bőrszíne sötétebb, mint bárhol máshol?
Figyelt kérdés
És ha ráadásul még salátás is:D
20L
2018. okt. 30. 23:38
11/20 anonim válasza:
Nálam attól függ mennyire sötét, mert nekem pl. pont ezért nem jönnek be a sötét bőrű nők (szóval azon a szinten engem már taszít, de ez is nyilván ízlés kérdése, biztos vagyok benne, hogy sokakat egyáltalán nem).
12/20 anonim válasza:
Nem, nem zavaró. Nem kilátó az és nem nézelődni kell arra 😀
13/20 anonim válasza:
#11 Akkor ha te már egy ideje együtt vagy a csajjal de csak később szexeltek mondjuk 2-3 hónap múlva engedi a csajszi és meglátod neki első alkalommal hogy sötétebbek a kisajkai akkor fogod és emiatt dobod?
14/20 anonim válasza:
Ez teljesen természetes dolog, sőt szerintem még egzotikus is 😁, nekem bejön (ne).
15/20 anonim válasza:
Nyugi kérdező. Az enyém is salátás és sötét a kisajkam meg ronba fodros a széle. Ráadásul még nagy is. De eddig nem volt rá panasz.😉
16/20 anonim válasza:
Nekem az nagyon tetszik ha ott sötétebb a bőr:P olyan mintha megrajzolná a formáját.
17/20 anonim válasza:
Bocs de én még csak olyat láttam, akinek sötétebbek voltak a nagyajkai. Szerintem ez totál normális. Ne a retusált szexképekből indulj ki.
18/20 anonim válasza:
#13 Nem, hanem feltételezem, hogy minden sötétebb bőrűnek az és már eleve nagyon jól kellene kinéznie (a csajnak), hogy ennek ellenére összejöjjek vele.
19/20 A kérdező kommentje:
Én világos bőrű vagyok és nem vagyok cigány!!:)
Nem az a nagyon durván hófehér, de azért világos a bőröm. Nyáron viszont könnyen lebarnulok.
Úgyhogy sajnos nem a bőrszínen múlik feltétlen meg hogy valaki cigány vagy sem.
Mellé kék szemem van, vékony és sportos vagyok, fenékig érő egészséges szőkés-barnás hajam van. :) és az a vicces, hogy emlékszem általánosban és gimiben is mindig mindenki velem akart járni:D ha vajon tudták volna ezt, nem tudom úgy is akartak volna -e :)
Én ugye sokáig azt hittem mindenkinek sötétebb odalent, de nem.
Se baj ezt adta az isten:D
2018. okt. 31. 15:58
20/20 anonim válasza:
Az utolsó hozzászólás alapján, te vagy nekem az ideálom. A puncid csak hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!