Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb probléma, ha nem nyalok mint a pénisz méret?
Figyelt kérdés
Sosem nyaltam még puncit, de olvasgatom hogy akinek kicsi a farka annak azt írjátok. Tényleg annyira fontos a nyalás? Finnyás vagyok kaják terén ezért félek nem "ízlene" :(
Nincs barátnőm, de érdekek a téma mivel kicsi a farkam.
22 f
2018. okt. 30. 19:47
11/14 anonim válasza:
Mihez képest kicsi a farkad?? Méricskéled...bah, baromság.
Egyáltalán nem probléma a problémád. Vállald önmagad.
Majd megtalálja a zsák a foltját.
12/14 anonim válasza:
Nem mindenki van odáig ha nyaljak, kezd csokolgatni lent úgy h a bugyi rajta van. Az menni fog.
13/14 anonim válasza:
Szerintem a nyalás fontosabb, bár nem helyettesíti a szexet. Viszont a szex nem a nagy pénisztől jó. Nekem volt dolgom olyannal, aki nem nyalt, vagy csak fanyalogva 1-2 percig, mert hogy őt ez nem izgatja. Neki 17-18 centi környékén lehetett, és egyáltalán nem volt jó vele a szex, semmilyen értelemben. Szerintem alapvetően a nyalás nem is azért kell, mert jaj, jobb mint a szex (bár olyan is van biztos, aki jobban élvezi), hanem mert felizgat, jólesik, szóval jó kis körítés ahhoz, hogy élvezd a szexet. A farokméret meg nem akkora probléma, mint amekkorát a legtöbben belelátnak.
14/14 anonim válasza:
Ha nem próbálod ki, sosem tudod meg. Talán épp a nyalás lesz a kedvenced. :-)
Én például kifejezetten szeretek nyalni, a nők is igénylik. Főleg, ha a méreted miatt aggódsz, akkor meg érdemes is lenne mihamarabb kipróbálni, hamarabb tudsz örömet okozni általa, mintha csak a farkadat használnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!