Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen dumával szólítanátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dumával szólítanátok le egy pasit? Nem parkapcsolatra, csak szexre kell.

Figyelt kérdés

Konditeremben kiszúrtam egy nagggyon dögös pasit. Megtalaltam facebookon. Ráírjak? De mégis mit?

Vagy arra gondoltam, hogy mivel én a fenti teremben edzek, ő pedig a lentiben, legközelebb a lentibe megyek én is... Holnap is tuti ott lesz ☺️

2018. okt. 30. 17:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha nekem ilyet írna egy csaj akkor bocs de kb kiröhögném még ha jól is néz ki. Milyen szánalmas már h mindennap lát erre facebookon írkál ilyen fantáziátlan szarokat :D
2018. okt. 30. 19:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért gondoljátok már végig, hogy személyesen ki merne odalépni bárki elé is hogy "bocs, tetszel, esetleg megdugnál?" Inkább írjon és nyíltan vállalja hogy csak egy kört akar tőle, így nincs égés, mert ha visszautasítja akkor inkább írásban tegye mint face to face.
2018. okt. 30. 19:05
 13/15 anonim válasza:
84%
Ne erőlködj, esélytelen vagy nálam. 🙂 Elsőre kiszúrtam, hogy gold digger vagy, az a mosoly a teremben... 😃
2018. okt. 30. 19:06
 14/15 anonim válasza:
Miért pontoztatok le? 1-es vagyok. Na mindegy, csak nem értem. Én is azt írtam, hogy ne a facebookon keresse meg, hanem élőben. De amúgy meg őszintén tényleg szánalmas ez a téma, állok is tovább.
2018. okt. 30. 19:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Bár nem tudom mit reagálnék ha a teremben beszélnék egy csajjal ilyen témában, valoszínü hogy tetszene, és szerintem is személyesen a legjobb és azt úgyis latni fogja rajtad hogy érdekel téged, nehiszem hogy meglepödne a témán.
2018. okt. 30. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!