Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek Dombóvári István bejön?
Szerintem tipikusan az a férfi aki nem helyes, de nagyon jó humora van, jópofa. Elvileg sok nőnek ez imponál. Kíváncsi vagyok a véleményekre.
Amit a médiában látsz,az csak egy szerep...nem a valós arc,nem csak nála, hanem a legtöbb sztàrnál.
Mondjuk ö szerintem humoristának is gyenge,nem értem miert kapták igy fel.
Alapbol is csunya...de amugy az arcarol megmondom h egy kompemzalo torpe dagadek holyag. Melle meg alapbol paraszt is amugy.
Szoval a szemelyisege taszito elsonek.
Esku...akkor mar inkabbb Kohalmi. Bunronda viszont iszonyat jofej hapsi. Vak lennek, akkor mar inkabb o a SCbol.
Érdekes amit felvetettél. Kőhalminak valóban van valami kisugárzása. Talán a magassága teszi, vagy az, hogy intellektuális a humora. Nem is tudom. Tényleg inkább csúnyának mondanám, ugyanakkor férfias is egyszerre.
Szerintem Dombóvári is biztos van akinek bejön. Sokan szeretik a "mackós" alkatú pasikat. Ő ilyen
Nem.
Nem a kinézete miatt, az szerintem tök elfogadható.
Nekem a humora nem jön be (óbégató paraszthumor), de volt szerencsém élőben is találkozni vele, akkor is egy tajparaszt volt. Emiatt nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!